07.29.2021 9:35

5 stele la Euro NCAP pentru noua generatie Hyundai Santa Fe!

Noua generatie a constructorului coreean Hyundai, modelul Santa Fe, a obtinut clasificarea maxima de 5 stele în materie de siguranta, potrivit organizatiei independente de evaluare, Euro NCAP.

Punctajele înregistrate pentru toate cele 4 categorii, pozitioneaza noul model SUV Hyundai printre cele mai sigure autovehicule testate si între liderii segmentului din care face parte.

Modelul SUV de clasa D a obtinut o valoare superioara în segmentul sau pentru categoria “protectia adultilor”, cu 96%, juriul acordând punctaj maxim în cazul impactului lateral, gratie protectiei rezultate la nivelul întregului corp. La categoria “protectia copiilor”, noua generatie Hyundai Santa Fe a înregistrat scorul de 89%, iar dotari precum controlul electronic al stabilitatii au condus la valoarea de 86% la categoria “siguranta asistata”.

Evidentiind angajamentul producatorului de a livra autovehicule la cele mai înalte standarde de siguranta din Europa, noua generatie Santa Fe este primul model Hyundai echipat cu capota activa. În eventualitatea impactului cu un pieton, capota se ridica pentru o mai buna absorbtie a fortei de impact, reducând posibilitatea aparitiei unor leziuni severe. Aceasta dotare a contribuit la obtinerea punctajului de 71% în cadrul categoriei “siguranta pietonilor”.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe, a declarat: “Clasificarea de cinci stele a noii generatii Santa Fe probeaza angajamentul nostru fata de clientii Hyundai, de a dezvolta autovehicule la cel mai înalt nivel de siguranta. Acest atribut, corelat emisiilor scazute de CO2 si costurilor reduse de exploatare, transforma noua generatie Santa Fe într-o alegere extrem de atragatoare.”

Noua generatie Santa Fe este cel mai nou model Hyundai care a obtinut clasificarea maxima în cadrul celui mai riguros program de testare, Euro NCAP, urmând rezultatele înregistrate de toate modelele Hyundai lansate în Europa, începând cu generatia anterioara i30, în anul 2007.

Fiecare unitate Santa Fe disponibila în Europa beneficiaza de pachetul de servicii Hyundai “5 Year Triple Care”:

– 5 ani de garantie integrala fara limita de kilometri

– 5 ani de asistenta rutiera

– 5 ani de verificari tehnice periodice gratuite

Informatii oferite de RMB Inter Auto 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto