10.17.2021 21:32

Noua Clasa V de la Mercedes-Benz

Un Mercedes-Benz din seria autovehiculelor multifunctionale

Prin intermediul noii Clase V, Mercedes-Benz redefineste conceptul de autovehicul multifunctional. Chiar daca este cel mai tânar si spatios membru al familiei de automobile Mercedes-Benz, modelul seteaza noi standarde în segmentul sau datorita designului si inovatiilor prezente în premiera la bord.

Noua Clasa V ofera spatiu interior pentru pâna la opt persoane si o functionalitate exemplara combinata cu un design premium, confort, placerea de a conduce, eficienta si siguranta. Toate acestea sunt caracteristici definitorii pentru automobilele care poarta steaua cu trei colturi. De aceea, un Mercedes-Benz din clasa autovehiculelor multifunctionale este automobilul perfect pentru cei care apreciaza spatiul mare al interiorului, dar nu vor sa sacrifice stilul si confortul.

Fie ca ai nevoie sa mergi într-o vacanta de cumparaturi, sa calatoresti alaturi de toata familia, sa pleci într-o excursie cu prietenii pe biciclete în munti, sa conduci oaspeti importanti la un eveniment de gala – noua Clasa V îti ofera o flexibilitate remarcabila atunci când ai nevoie sa folosesti un interior spatios si, în acelasi timp, este o prezenta extrem de eleganta.

Acest autovehicul multifunctional premium ofera doua linii de echipare – V-Class si V-Class AVANTGARDE, un pachet cu accesorii sport “Exterior Sports” si un pachet special pentru interior “Interior Design”, disponibil pentru fiecare din cele doua echipari amintite mai sus. Acestor lucruri li se adauga doua versiuni disponibile pentru ampatament, trei lungimi pentru caroserie (cuprinse între 4.895 si 5.370 mm), trei motorizari si foarte multe optionale care pot personaliza extrem de mult noul autovehicul multifunctional.

v-class-van

Datorita tuturor acestor elemente, noua Clasa V poate îndeplini orice nevoi ale clientilor: el este atractiv pentru familii sau pentru cei care au nevoie de un interior spatios, flexibil, ergonomic pentru activitati sportive. Mai mult, Clasa V poate fi masina ideala ca autovehicul de tip shuttle în cadrul hotelurilor sau ca transport pentru VIP-uri.

De la prima vedere, noua Clasa V este evident un membru al familiei de automobile Mercedes-Benz, o aparitie ce transmite multa emotie în segmentul sau.

Clasa-V

Pentru a cunoaste gama intreaga de dotari standard si optionale va asteptam în showroom, Calea Turzii nr. 172, Cluj-Napoca, tel: 0264 438 121, www.inter-auto.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto