05.17.2022 8:24

Noile modele Honda folosesc NVIDIA Tegra

Procesorul NVIDIA Tegra integrat în noile modele Honda

Primul sistem de infotainment integrat si bazat pe Androi, functioneaza pe procesorul mobil NVIDIA Tegra

NVIDIA anunta integrarea procesorului mobil NVIDIA® Tegra® în noul sistem audio si de informatii Honda Connect, ce va fi inclus în modelele de autoturisme Honda Civic 2015, Civic Tourer si CR-V, disponibile începând cu anul viitor pe piata din Europa.

Prin integrarea procesorului Tegra destinat automobilelor în sistemele acestor modele, Honda devine al XIX-lea producator din industrie care utilizeaza tehnologia NVIDIA pentru aplicatii de infotainment auto. Acest anunt coincide cu prezentarea noilor modele Honda la Salonul Auto de la Paris.

Civic

Honda include cea mai avansata tehnologie mobila NVIDIA într-un segment nou si foarte important de autovehicule”, a declarat Rob Csongor, vicepresedinte si manager general al departamentului Automotive NVIDIA. “În interiorul acestor modele Honda, solutia Tegra furnizata de NVIDIA valorifica sistemul de operare Android, totul pentru a oferi o platforma de infotainment deschisa si flexibila. Astfel, utilizatorii au acces la aplicatiile preferate de pe smartphone respectând totodata cerintele industriei auto, în care siguranta la volan primeaza.”

NVIDIA si Honda au colaborat pentru a integra sistemul de operare Android 4.0.4 în modelele de autoturisme Honda Civic 2015, Civic Tourer si CR-V. Asadar, experienta vasta a NVIDIA în lucrul cu sistemul de operare Android pe segmentul gamingului, tabletelor sau televizoarelor intelgente este acum utilizata si în industria aplicatiilor destinate autovehiculelor.

Nvidia

Sistemul de infotainment Honda Connect este foarte usor de utilizat, iar faptul ca se bazeaza pe procesorul mobil NVIDIA Tegra îl transforma într-o solutie puternica si totodata eficienta din punctul de vedere al consumului de energie electrica. Raspunsul rapid la gesturi precum atingerea ecranului tactil, zoom sau glisare va asigura consumatorilor o experienta identica celei de pe smartphone-uri sau tablete.

Honda Connect beneficiaza de o grafica spectaculoasa, cu posibilitatea personalizari interfetei, pentru o experienta adaptata nevoilor fiecarui utilizator. Sistemul bazat pe procesorul mobil Tegra include un ecran tactil capacitiv de 7 inci, ideal pentru afisarea hartilor auto sau informatiilor referitoare la starea vehiculului. Mai mult, acesta poate receptiona unde AM/FM/DAB, fiind de asemenea dotat cu o camera video retrovizoare, iar accesul la serviciul Honda App Center ofera posibilitatea de instalare a unor aplicatii compatibile cu sistemul, precum Aha Radio.

În acest moment, peste 6.000.000 de masini functioneaza cu un procesor NVIDIA, iar alte 25.000.000 de procesoare NVIDIA vor fi integrate în vehicule în urmatorii 5 ani.  Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati pagina www.nvidia.com/automotive.

Civic-inside

Mai multe informatii despre NVIDIA:
•    Cititi blogul NVIDIA si urmariti NVIDIA pe Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn si Instagram.
•    Canal NVIDIA YouTube si Flickr.
•    Folositi Pulse news reader pentru a va abona la feed-ul zilnic NVIDIA.

Despre NVIDIA

Înca din 1993, NVIDIA (NASDAQ: NVDA) a lansat o serie de tehnologii în domeniul procesarii vizuale. Tehnologiile companiei schimba în mod substantial modul de interactiune cu display-urile – pentru o varietate de utilizatori, de la pasionatii de gaming la oameni de stiinta. Mai multe informatii sunt disponibile la pagina http://nvidianews.nvidia.com si http://blogs.nvidia.com.
# # #

Anumite afirmatii din acest comunicat de presa includ, dar nu se limiteaza la, afirmatii despre: NVIDIA Tegra în sistemul de infotainment Honda Connect, disponibilitatea modelelor Honda Civic 2015, Civic Tourer si CR-V, precum si numarul estimate de procesoare NVIDIA ce vor fi integrate în vehicule în urmatorii 5 ani, sunt afirmatii care urmaresc sa fie subiecte de risc si incertitudini, si pot cauza rezultate ce pot fi diferite fata de asteptari. Factorii importanti care pot cauza rezultate diferite în mod considerabil sunt: conditiile economice globale, suportul partilor terte în ceea ce priveste manufacturarea, asamblarea, împachetarea si testarea produselor noastre; impactul dezvoltarii tehnologice si a concurentei, dezvoltarea unor noi tehnologii si produse care pot îmbunatati produsele si tehnologia noastra existenta; acceptarea pe piata a produselor noastre si a produselor partenerilor nostri; defecte de proiectare, fabricare sau software; schimbari în preferintele consumatorilor sau noi cerinte, schimbari în standardele industriei sau a interfetelor; pierderi neasteptate în ceea ce priveste performanta produselor sau a tehnologiei integrate în sisteme, precum si alti factori detaliati în rapoartele ocazionale ale NVIDIA catre Comisia de Securitate si Schimbari (SEC), conform formei 10-Q din perioada fiscal finalizata pe 27 iulie 2014. Copii ale acestor rapoarte catre SEC sunt publicate pe site-ul companiei si sunt disponibile de catre NVIDIA fara taxe. Aceste afirmatii nu garanteaza viitoarele performante si dezvaluie doar datele necesare, ca o exceptie ceruta de lege, NVIDIA renunta la obligatiile de a actualize aceste afirmatii cu referire la viitoare evenimente sau alte circumstante.

© 2014 NVIDIA Corporation. Toate drepturile rezervate. NVIDIA, logo-ul NVIDIA, si Tegra sunt marci înregistrate ale NVIDIA Corporation în SUA sau în alte tari. Alte nume de companii sau produse pot fi marci înregistrate ale respectivelor companii sau ale companiilor cu care sunt asociate.. Alte detalii, preturi, disponibilitate si specificatii se pot schimba fara anunt prealabil. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto