12.06.2021 2:51

Nissan Juke 1,5 dCi: versiunea economică a SUV-ului urban

Segmentul SUV-urilor a fost unul dintre cele mai puţin afectate de criză în ultimii ani, atât pe piaţa locală, cât şi pe cea europeană. Din acest motiv, con­struc­torii auto au în­cer­cat să extindă acest seg­ment pe cât posibil şi astfel au apărut modele precum Nissan Juke.

Acesta la bază este un model de clasă mică, dar care este proiectat să arate precum un SUV, cu toate că sistemul de tracţiune integrală este disponibil doar pentru versiunea de top, de 190 CP.

Cu toate că versiunea cu vânzările cele mai mari este motorizarea pe benzină de 1,6 litri şi 117 CP, una dintre cele mai bune alegeri pentru Juke este motorul diesel 1,5 litri dCi de 110 CP, lansat în urmă cu aproape un an în gama modelului. Astfel, pe lângă designul non­conformist, maşina mai are şi avantajul unui consum redus, care în traficul din Capitală nu a depăşit pragul de 8 litri/100 km, iar în afară media a fost de aproximativ 6 litri/100 km, valori obţinute în cazul unui stil de condus normal şi nu al unuia economic.

Citeşte articolul integral pe zf.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto