- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Modernizare de 2.500.000 dolari la Petrotel

Posted By Florin Morariu On 9 septembrie 2012 @ 10:53 In Articole,Benzinarii auto | No Comments

Lukoil intentioneaza sa modernizeze productia de lubrifianti auto la rafinaria din România

LLK-International, subsidiara a companiei petroliere rusesti Lukoil, intentioneaza sa investeasca 2.500.000 dolari în modernizarea productiei de lubrifianti auto la rafinaria Petrotel-Lukoil din România, procesul urmând sa se încheie la sfârsitul acestui an sau la începutul anului viitor, a declarat Michael Weiss, manager general al LLK Lubricants pentru Europa de Est, citat de agentia Interfax – relateaza site-ul steelguru.com.

El a precizat totodata ca investitia de anul trecut a fost de 3.500.000 dolari.

Weiss a explicat ca grupul pe care îl conduce investeste într-o instalatie de amestecare a uleiurilor pentru a o face complet automata. Investitiile vizeaza de asemenea modernizarea echipamentelor de ambalare si depozitare.

Compania va putea începe prin urmare sa produca întreaga gama de uleiuri Genesis. LLK-International a început în aceasta vara sa produca o noua generatie de uleiuri de motor Genesis. Pentru piata europeana, compania a început sa produca, la rafinaria Petrotel-Lukoil, uleiurile Genesis Premium 5W40 si Genesis Premium 5W30, potrivit site-ului steelguru.com.

Citeste articolul integral pe Money.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/modernizare-de-2-500-000-dolari-la-petrotel.html

URLs in this post:

[1] Citeste articolul integral pe Money.ro: http://www.money.ro/lukoil-intentioneaza-sa-modernizeze-productia-de-lubrifianti-auto-la-rafinaria-din-romania_1228165.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.