10.17.2021 21:11

Modernizare de 2.500.000 dolari la Petrotel

Lukoil intentioneaza sa modernizeze productia de lubrifianti auto la rafinaria din România

LLK-International, subsidiara a companiei petroliere rusesti Lukoil, intentioneaza sa investeasca 2.500.000 dolari în modernizarea productiei de lubrifianti auto la rafinaria Petrotel-Lukoil din România, procesul urmând sa se încheie la sfârsitul acestui an sau la începutul anului viitor, a declarat Michael Weiss, manager general al LLK Lubricants pentru Europa de Est, citat de agentia Interfax – relateaza site-ul steelguru.com.

El a precizat totodata ca investitia de anul trecut a fost de 3.500.000 dolari.

Weiss a explicat ca grupul pe care îl conduce investeste într-o instalatie de amestecare a uleiurilor pentru a o face complet automata. Investitiile vizeaza de asemenea modernizarea echipamentelor de ambalare si depozitare.

Compania va putea începe prin urmare sa produca întreaga gama de uleiuri Genesis. LLK-International a început în aceasta vara sa produca o noua generatie de uleiuri de motor Genesis. Pentru piata europeana, compania a început sa produca, la rafinaria Petrotel-Lukoil, uleiurile Genesis Premium 5W40 si Genesis Premium 5W30, potrivit site-ului steelguru.com.

Citeste articolul integral pe Money.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto