- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV debuteaza la Paris Motor Show 2012

Posted By Florin Morariu On 28 septembrie 2012 @ 12:54 In Articole | No Comments

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Mitsubishi Motors a prezintat versiunea electrica hibrida plug-in EV (P-HEV) a noii Generatii Outlander, Outlander Plug-in Hybrid EV.

Noul Outlander PHEV va împarti arhitectura cu noile versiuni Outlander ICE, lansate de curând, si reprezinta un model de sine-statator, nefiind nici o adaptare a unui model cu motor traditional (Internal Combustion Engine (ICE)), nici unul croit sa reprezinte o expresie dedicata pentru tehnologia Plug-in Hybrid EV.

Plug-in Hybrid EV

În calitatea sa de prim model Plug-in Hybrid al Mitsubishi Motors, va fi un vehicul electric, înglobând know-how-ul recunoscut al MMC în domeniul masinilor electrice, care beneficiaza suplimentar, atunci cand este nevoie, de un propulsor pe benzina – o solutie mult mai bine adaptata pietei globale decât un motor Diesel.

Citeste mai mult pe Money.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/mitsubishi-outlander-plug-in-hybrid-ev-debuteaza-la-paris-motor-show-2012.html

URLs in this post:

[1] Citeste mai mult pe Money.ro: http://www.money.ro/mitsubishi-outlander-plug-in-hybrid-ev-debuteaza-la-paris-motor-show-2012_1229650.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.