- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Merita un Ford Fiesta second hand?

Posted By Roxana Andreica On 7 noiembrie 2012 @ 12:28 In Articole | No Comments

Pe parcursul celor aproximativ 6 ani de piata, a cincea generatie Fiesta s-a impus prin rata scazuta a defectelor costisitoare, precum si prin costurile rezonabile de intretinere si exploatare. Iar acum, cei care se orienteaza sa cumpere o masina de oras, mai pot profita si de preturile la valoare second hand, deosebit de atractive.

Fata de variantele anterioare, cea de-a cincea generatie Ford Fiesta (2002-2008) a reprezentat un considerabil salt calitativ. Astfel clientii au observat o mai mare atentie acordata capitolelor design, siguranta si tinuta de drum, la care s-a mai adaugat si eficienta turbodieselului 1.4 TDCi.

Prin urmare, clientii s-au mai declarat multumiti de fiabilitatea per ansamblu, de gradul de confort oferit in habitaclu, precum si de spatiul de incarcare generos pentru acest segment. Iar la varsta a doua, utilizatorii au mentionat ca rezistenta la uzura a finisarilor interioare este satisfacatoare. Mai puncteaza prin tinuta de drum si prin pozitia de condus optima, in timp ce suprafetele vitrate nu ascund unghiuri fara vizibilitate.

Citeste articolul integral pe blog.autovit.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/merita-un-ford-fiesta-second-hand.html

URLs in this post:

[1] Citeste articolul integral pe blog.autovit.ro: http://blog.autovit.ro/2012/11/merita-ford-fiesta-hand/

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.