05.17.2022 7:10

Merita un Ford Fiesta second hand?

Pe parcursul celor aproximativ 6 ani de piata, a cincea generatie Fiesta s-a impus prin rata scazuta a defectelor costisitoare, precum si prin costurile rezonabile de intretinere si exploatare. Iar acum, cei care se orienteaza sa cumpere o masina de oras, mai pot profita si de preturile la valoare second hand, deosebit de atractive.

Fata de variantele anterioare, cea de-a cincea generatie Ford Fiesta (2002-2008) a reprezentat un considerabil salt calitativ. Astfel clientii au observat o mai mare atentie acordata capitolelor design, siguranta si tinuta de drum, la care s-a mai adaugat si eficienta turbodieselului 1.4 TDCi.

Prin urmare, clientii s-au mai declarat multumiti de fiabilitatea per ansamblu, de gradul de confort oferit in habitaclu, precum si de spatiul de incarcare generos pentru acest segment. Iar la varsta a doua, utilizatorii au mentionat ca rezistenta la uzura a finisarilor interioare este satisfacatoare. Mai puncteaza prin tinuta de drum si prin pozitia de condus optima, in timp ce suprafetele vitrate nu ascund unghiuri fara vizibilitate.

Citeste articolul integral pe blog.autovit.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto