06.15.2021 12:59

Masini noi cu taxa auto zero

Conducatorii auto din Transilvania vor avea o surpriza in luna februarie de la RMB Inter-Auto


Masini  noi cu taxa auto zero


La început de an, domeniul auto da nastere unor vii dezbateri provocate de introducerea taxei de prima înmatriculare. Cei care doresc sa îsi cumpere o masina fie îsi reanalizeaza bugetul, fie se hotarasc sa amâne decizia, în speranta ca nu vor mai fi nevoiti sa achite taxa respectiva.

Pentru conducatorii auto din Transilvania luna februarie aduce o surpriza pe cât ne neasteptata, pe atât de de placuta, dorinta lor – o masina noua fara taxa auto, transformându-se în realitate. Acest lucru se întâmpla la RMB Inter-Auto – Centru Autorizat de Vânzari si Service Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep si Dodge, unul dintre cei mai mari actori de pe piata auto ardeleana, care pregateste clientilor sai un pachet foarte atractiv în ce priveste masinile cu livrare imediata.

Astfel, modele comercializate din stoc au taxa de înmatriculare inclusa în pretul masinii, pentru marcile Mercedes Benz, Chrysler, Jeep si Dodge. Mai mult, în show-room-ul situat în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii nr. 172 iubitorii de autoturisme sunt asteptati cu o oferta speciala de finantare constând în avans 0% prin TiriacLeasing si peste 10 modele pentru test-drive. Doritorii pot testa siguranta Clasei A, manevrabilitatea Clasei B, dar si confortul limuzinelor Claselor C, E sau S de la Mercedes-Benz printr-un simplu telefon la 0264-438.121 sau o vizita direct la showroom. Cei dornici de aventura si lux în acelasi timp pot testa si calitatile Clasei R sau ale binecunoscutului model ML.

„Suntem mândri ca reprezentam pe piata clujeana aceste marci de exceptie, calitatile deosebite ale lor impunându-ne si noua standarde foarte ridicate. Dorim ca aceste modele sa poata fi testate de cei interesati pentru a simti confortul si siguranta la cel mai înalt nivel. Am gândit aceste pachetele speciale, atât cu privire la preturi, cât si la posibilitatile de finantare pentru a aduce mai aproape de clienti modele pe care si le doresc”, ne-a precizat domnul Adrian Ivan, director general al RMB Inter-Auto.


sursa: RMB Inter-Auto Cluj-Napoca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto