- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Masini electrice Mecedes-Benz?

Posted By Andreea Fagadar On 5 ianuarie 2015 @ 16:13 In Articole,Dealeri Auto | No Comments

Conforn spuselor unui jurnalist auto, cei de la Mecedes ar fi investit intr-o platforma noua capabila sa dezvolte de la zero un program propriu de masini electrice, numit Ecoluxe. Rezultatul s-ar concretiza cu 4 noi modele de masini electrice.

mercedes-ecoluxe [1]

Ecoluxe, ramane de vazut daca se va concretiza intr-un brand separat. Alte detalii date de jurnalist privind maşinile care sunt în dezvoltare: avem o platforma de dimensiuni mai compacte, cu ampatament de 2.700 mm, precum si o platforma extinsa, cu ampatament de 3.000 mm. Platformele ar asigura, dupa caz, propulsie cu tractiune spate, fata sau integrala, dar si o modularitate de invidiat: sapte scaune in cazul masinii de mari dimensiuni (lungime de peste 4.8 metri), spatii de stocare generoase etc.

Cat despre motoare, cei de la Mercedes lucreaza la unele capabile sa dezvolte pana la 610 CP. Nu se stie inca daca vehiculele vor fi 100% electrice sau hibrizi.

Ramane ca Mercedes-Benz sa confirme sau sa infirme aceste zvonuri, dar si sa lanseze mai intai niste prototipuri demne de masinile care trebuie sa apara la finalul acestui deceniu.

Sursa. [2] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/masini-electrice-mecedes-benz.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/01/mercedes-ecoluxe.jpg

[2] Sursa.: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/mercedes-benz-ar-putea-dezvolta-un-program-propriu-de-masini-electrice-ecoluxe-13741826

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.