11.29.2021 3:02

Masina oficiala a Transilvania Rally 2015: Ford

Ford este masina oficiala a Transilvania Rally 2015, prin RMB Inter- Auto Cluj
Invitat special: Noul Ford Mustang

La doua saptamâni de la prezentarea sa în premiera la receptia gazduita de Ambasada SUA la Bucuresti, cu ocazia aniversarii Independentei Statelor Unite ale Americii, noul Ford Mustang ajunge astazi la Cluj  ca invitat special al raliului ce demareaza în aceasta seara.

Dupa mai mult de 50 de ani de la demararea productiei, noul Ford Mustang este disponibil pentru vânzare în România de la începutul acestui an, cu preturi începând de la 37.000 Euro cu TVA inclus.

Ford joaca un rol cheie în editia din acest an a Transilvania Rally, fiind masina oficiala a evenimentului, cu sprijinul dealerului sau local, RMB Inter- Auto Cluj.

„Ne bucuram ca împreuna cu Ford România sa fim parteneri oficiali ai editiei din acest an a Transilvania Rally si sa avem noul Mustang ca invitat special al evenimentului. Vom participa cu o flota de peste 10 vehicule Ford si o echipa de peste 20 oameni si ne dorim ca evenimentul sa fie un succes pentru organizatori si mai ales spectaculos pentru toti pasionatii care vor merge pe probe în acest weekend”, a declarat Bogdan Ionut, director general RMB Inter Auto Cluj.

Clujenii vor putea vedea noul Ford Mustang în aceasta seara, începând cu orele 20.00 în P-ta Unirii, acolo unde acesta va urca pe podiumul oficial al Transilvania Rally 2015.

Modelul expus este un „Race Red” Fastback echipat cu motorul Ford V8 de 5 litri, 429 de cai putere, iar vineri si sâmbata el va putea fi admirat în zona speciala amenajata din Polus Center.

Noile modele Ford Mustang „Fastback” si „Convertible” (decapotabil) ofera performanta si rafinament de neegalat, respectând traditia Mustang de jumatate de secol si statutul sau de legenda.

Renumitul motor Ford V8 de 5 litri – cu 429 de cai putere si cuplu de 524 Nm în versiunea pentru Europa – este însotit de un nou motor EcoBoost de 2,3 litri si 317 cai putere care ofera tehnologie de ultima generatie, un turbocompresor performant, consum de combustibil si emisii reduse de CO2.

Peste 9.000.000  de unitati Mustang au fost vândute de la lansarea sa în 1964. Masina cea mai placuta de pe Facebook, Mustang a avut mii de aparitii în filme, productii de televiziune, muzica si jocuri video.

Valerio Brenciaglia, director general Ford România a declarat: „Raliul de la Cluj este unul de traditie, care aduna un numar impresionant de pasionati de masini, care la editia din acest an vor putea admira si un model de legenda, precum noul Ford Mustang. Suntem impresionati de modul în care clientii români au reactionat cu privire la noul Mustang, noi având deja peste 40 de contracte de vânzare semnate în conditiile în care masina nu a ajuns înca în showroom-uri”.

Noul Mustang este printre primele vehicule din Europa care ofera SYNC 2. Sistemul Ford avansat de infotainment este dotat cu un ecran tactil, color de 8 inch de înalta rezolutie si control vocal avansat care ofera acces mai facil la sistemul audio, navigatie, climatizare si telefoane mobile.

2015 este anul în care Mustang este disponibil pentru vânzare la nivel global, in peste 100 de piete. În România, primele unitati vor sosi în aproximativ 2 luni.

FordMustang015_Munich_5405

Despre Ford Motor Company

Ford Motor Company, leader mondial în industria automobilelor cu sediul în Dearborn, Mich., produce sau distribuie automobile pe cele 6 continente. Având aproximativ 189.000 de angajati si 65 de uzine în toata lumea, marcile automobilistice ale companiei includ Ford si Lincoln. Compania ofera servicii financiare prin intermediul Ford Motor Credit Company. Pentru mai multe informatii referitoare la Ford si la produsele sale la nivel mondial, accesati www.corporate.ford.com.

Ford Europa este responsabila cu productia, vânzarea si service-ul automobilelor marca Ford pe 50 de piete individuale si numara aproximativ 50.000 de angajati în locatiile sale proprii si aproximativ 69.000 de persoane daca luam în considerare asocierile în participatiune si afacerile neconsolidate. În afara de Ford Motor Credit Company, operatiunile Ford Europa includ Divizia de Servicii pentru Clienti Ford si 24 de uzine de productie (13 unitati detinute în totalitate sau din asocieri în participatiune consolidate si 11 unitati din asocieri în participatiune neconsolidate). Primele masini Ford au fost transportate în Europa în 1903 – anul în care a fost fondata Ford Motor Company. Productia europeana a început în 1911. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto