06.15.2021 12:51

Lamele stergatoare

Lama stergatorului lunetei se toceste la fel ca si cele  ale parbrizului? Toate stergatoarele ar trebui schimbate in acelasi timp.

Lame ascutite pentru curatarea perfecta

Stiati ca:

– Lamele stergatoarelor au o contributie semnificativa la siguranta traficului? Si, cu toate acestea, in comparatie cu celelalte compo­nente care au legatura cu siguranta, stergatoarelor li se acorda cea mai putina atentie.
– Lama stergatorului lunetei se toceste la fel ca si cele ale parbri­zului? Toate stergatoarele ar trebui schimbate in acelasi timp.
– Stergatoarele fac subiectul unor performante destul de impre­sionante? In medie, o lama de stergator, parcurge pe suprafata parbrizului, in sase luni, circa 800 de kilometri.
– Din cauza radiatiei solare, a ozonului si a altor factori de mediu, cauciucul fiecarei lame de stergator devine, in cele din urma, poros, crapat si dur?
– Reziduurile dure, de la insectele lipite de parbriz, precum si gheata si temperaturile scazute din timpul iernii pot deteriora muchia fina a lamei stergatorului?
– Atunci cand lamele stergatoarelor sunt deteriorate,ele lasa dare sau o pelicula de murdarie pe parbriz si pot scartai sau sari pe sticla? Acestea sunt semne clare ca ar trebui schimbate.

Mai multe detalii accesand urmatorul link. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto