10.19.2021 12:04

Kmax si Fuelmax

In curând pe piata vor fi disponibile noile generatii de anvelope de camion de la Goodyear. În aceasta vara vor fi lansate si doua noi game de anvelope destinate flotelor care lupta pentru eficienta.

Goodyear anunta astazi ca se pregateste de lansarea pe piata a unei noi generatii de anvelope de camion. Doua noi game complete de anvelope de camion vor fi lansate pe piata europeana în luna septembrie a anului curent: Kmax si Fuelmax, ce cuprind anvelope pentru axa de directie, pentru axa de tractiune si pentru remorca. Numele lor sunt date de un joc de cuvinte: Kmax vine de la noul „rege al kilometrajului” de la Goodyear conceput pentru optimizarea duratei de viata în kilometri parcursi ai anvelopei, în timp ce Fuelmax este proiectata pentru a maximiza eficienta consumului de carburant. Noile anvelope scot din contextul sau tipul de operatiune careia îi sunt destinate, a se vedea aici transportul pe distanta lunga si regionala, si o pun în lumina unei prioritati economice, fie ea din punct de vedere al kilometrajului sau al eficientei consumului de carburant. Kmax si Fuelmax sunt doua noi game care vorbesc despre optimizarea costurilor si sunt menite sa contribuie la succesul afacerii operatorilor care folosesc aceste anvelope.

Noile game de anvelope vor face mai usoara alegerea flotelor când vine vorba de anvelope. Operatorii vor putea acum sa aleaga anvelope potrivit tipului afacerii lor si în acord cu nevoile lor specifice, permitându-le sa puna în fruntea prioritatilor kilometrajul sau eficienta consumului de carburant.

Fara compromis pentru performanta generala a anvelopei, noile anvelope Goodyear ofera flexibilitate operationala pentru o buna performanta atât în transportul pe distanta lunga, cât si în transportul pe distanta regionala – pe toata durata anului.

Anvelopele Goodyear Kmax si Fuelmax se afla acum în sesiuni riguroase de teste în teren, desfasurate în parteneriat cu flote europene selectionate sa ia parte la o serie de teste extinse.

Rezultatele acestor teste, împreuna cu mai multe detalii privind atributele anvelopelor, vor fi disponibile în curând.

Despre Goodyear

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrica produsele în 52 de unitati de productie din 22 de tari peste tot în lume. Cele doua centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvolta produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performanta în aceasta industrie.

Gama europeana de anvelope Goodyear Dunlop pentru vehicule comerciale, autobuze si autocare include mai mult de 400 de anvelope diferite în peste 55 de dimensiuni. Multi dintre producatorii de top la nivel mondial de vehicule comerciale folosesc anvelope de la Goodyear ca standard, incluzând aici DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo. De asemenea, Goodyear furnizeaza anvelope principalilor producatori de trailere. Cu Fleet First, care include reteaua de service TruckForce, serviciul de asistenta roadside ServiceLine 24h, sistemul de management pe internet FleetOnlineSolutions si Tehnologii de Resapare Goodyear, Goodyear livreaza una din cele mai largi game de servicii din industrie dedicate service-ului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto