01.23.2022 13:08

A început “fiesta” mexicana!

 

  • Pilotul Simone Tempestini pe locul secund dupa primele doua probe speciale

 

  • Vineri, 06.03.2015, sunt programate 8 probe speciale cu o lungime de 145,13 km

 

  • Atmosfera incredibila la startul festiv în Raliul Mexicului

 
Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi se afla pe locul secund în Production Cup din WRC 2, dupa primele doua speciale din Raliul Mexicului.

Prima zi din Raliul Mexicului a fost una scurta cu doar doua probe speciale: una pe strazile din Guanajuato de 1 km si o super speciala de 4,6 km. În aceeasi zi au fost însa programate shakedown-ul, prezentarea oficiala si startul festiv. “Am avut mici probleme la shakedown si nu am reusit sa parcurgem proba decât o singura data. În aceste conditii, pentru noi primele doua probe speciale ale raliului au fost ca un shakedown”, a spus Simone Tempestini.

Matteo-Chiarcossi

Echipajul Napoca Rally Academy a încheiat ziua pe locul secund în Production Cup din WRC 2, la 5 secunde în spatele campionului mondial, la aceasta categorie, Max Rendina.

Simone-Tempestini

“Totul s-a desfasurat într-o atmosfera incredibila. A fost foarte mult public si m-am simtit excelent. Vineri începe cu adevarat acest raliu si aici viteza nu înseamna totul. Trebuie sa gasim un echilibru, sa menajam masina pe probele dure si sa atacam atunci când se poate. Sper ca împreuna cu echipa sa facem si aici o treaba buna”, a mai adaugat juniorul NRA.

Raliul-Mexicului

Vineri, în ziua a II-a din Raliul Mexicului, vor fi programate 8 probe speciale cu o lungime de 145,14 km.

Tempestini 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto