10.17.2021 21:30

Hyundai a obtinut trei premii internationale pentru design

Hyundai Motor Company a obtinut o noua recunoastere internationala a viziunii de design, din partea prestigiosului juriu “iF Design Awards”. Hyundai Motorstudio a castigat trei titluri, pentru modelele gamei la categoriile ‘Produs’ si ‘Comunicare’, alaturi de o distinctie‘Gold’ pentru marca Hyundai.

In semn de recunoastere a viziunii creative a marcii, Hyundai Motorstudio a castigat premiu „iF Design Award 2015”. Colectia care include obiecte de uz cotodian precum a ascutitoare, pahare cani sau scaune cu design simplu dat unic.a primit un al doilea premiu la categoria produs. Juriul a acordat prestigioasele distinctii pe baza unui proces riguros de analiza, in competitie fiind inscrise aproape 5,000 de creatii din 53 de tari.

Won-Hong Cho, Vice Presedinte Executiv Hyundai Motor, a declarat: O astfel de recunoastere, fara precedent, din partea juriului international “iF”, un institut de design prestigios, evidentiaza progresul realizat de marca Hyundai.

Premiul special If Design Award 2015 pentru noul model i20 a fost decernat la Munchen. Este al doilea an consecutiv in care design-ul modelelor Hyundai este recunoscut si premiat.

2015-Hyundai-i20-Paris-2014-12

Sursa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto