10.20.2021 1:27

Honda CR-V

Imbunatatirile aduse modelului 2015 al Honda CR-V confera stil, performante si tehnologie

  • Noul motor diesel si cutia de viteze automata în noua trepte ofera cel mai bun raport putere-emisii comparativ cu orice propulsor disponibil pe piata în prezent

 

  • Tehnologii în premiera pentru a spori siguranta pasagerilor

 

  • Inovatorul sistem de conectivitate este introdus ca dotare standard pe nivelurile de echipare Elegance/Lifestyle/Executive.

 

  • Aspect sofisticat intensificat prin modificarile stilistice

 

  • Reproiectat pentru un sofat mult mai antrenant si rafinat

 

Honda CR-V este deja unul dintre cele mai populare modele SUV vândute la nivel mondial. Peste 750.000 unitati au fost vândute în Europa de la lansarea din anul 1997, dintre care aproximativ 50.000 în anul 2014. În primele 9 luni ale anului trecut, modelul CR-V a fost cel mai bine vândut SUV la nivel mondial*. Modelul a devenit fundamental pentru succesul înregistrat de Honda în Europa, iar o gama larga de îmbunatatiri aduse celei de-a patra generatii CR-V va contribui la intensificarea aspectului sau.

Trasaturile principale ale modelului 2015 CR-V includ un nou motor diesel si o transmisie automata cu 9 trepte de viteza ce ofera un raport putere-emisii de neegalat; tehnologii în premiera; un nou sistem de conectivitate si infotainment; precum si un sistem de suspensie îmbunatatit si masuri NVH pentru un sofat mai rafinat si mai dinamic.

CR-V 2015 face parte din valul noii generatii de vehicule avansate si sportive de la Honda, ceea ce demonstreaza abordarea  privind ingineria si solutiile tehnologice ce îmbunatatesc viata clientilor sai.

Noul aspect al modelului CR-V  a fost dezvoltat si proiectat pentru soferii din Europa si va fi disponibil în showroom-uri începând cu primavara anului 2015.

Principalele elemente cheie ale produsului:

1. Propulsor si transmisie noi

Noul CR-V este oferit cu un motor diesel mai puternic precum si cu o transmisie automata cu noua trepte de viteza, dotare optionala.

Disponibil cu tractiune integrala, noul si puternicul motor diesel 1.6 litri i-DTEC 160 CP, ce face parte din seria Earth Dreams Technology, dezvolta performante extraordinare si un nivel redus de emisii CO2.

Pentru a ajuta clientii sa exploateze la maxim eficienta noului motor, noul CR-V este disponibil, de asemenea, si cu o transmisie automata cu noua trepte de viteza. Împreuna cu aceasta transmisie automata, noul motor diesel 1.6 litri 160 CP ofera cel mai bun raport putere-emisii comparativ cu orice propulsor disponibil in segmentul SUV.

2. Sistem Honda Connect infotainment

Modelul 2015 CR-V prezinta noul sistem informatic si audio Honda Connect. Sistemul Honda Connect ofera comoditate si conectivitate atunci când sunteti pe drum, dispunând de functii cheie ce includ DAB/FM/AM si internet radio, conectivitate Bluetooth, navigare pe internet, navigatie prin satelit si camera pentru deplasarea în marsarier.

Honda Connect este compatibil cu sistemul Android 4.0.4, cel mai popular sistem de operare pentru smartphone, si dispune de functii familiare precum „pinch”, „swipe” si „tap” – toate putând fi accesate cu ajutorul ecranului de 7”.

3. Functie de siguranta activa în premiera

CR-V 2015 va prezenta în premiera noul sistem Honda Intelligent Adaptive Cruise Control (i-ACC) ca parte a angajamentului Honda privind ”Safety for Everyone”.

Capabil sa prezica si sa reactioneze automat atunci când alte vehicule ”traverseaza” banda de circulatie, bazat pe studii extinse privind comportamentul tipic al soferilor europeni, i-ACC utilizeaza o camera si un radar pentru a detecta pozitia autovehiculelor din zona.

Apoi, aplica un algoritm pentru a prezice probabilitatea ca autovehiculele de pe celelalte benzi sa patrunda pe banda dumneavoastra, permitând autovehiculului sa reactioneze rapid, în siguranta si confortabil.

Honda CR-V 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto