11.29.2021 3:19

Genesis: 100.000 de unitati vandute

Vanzarile noului Hyundai Genesis la nivel global au depasit 100.000 de unitati

A II-a generatie a sedanului Genesis a depasit 100.000 de unitati vandute la nivel global. Lansat cu doar 19 luni in urma, in noiembrie 2013, modelul a atins acest prag cu 10 luni mai devreme decat prima generatie a modelului Hyundai.

Produs exclusiv in Coreea, autovehiculul este exportat in China, Europa, Orientul Mijlociu si America de Nord. Pe piata din Statele Unite, modelul a fost bine primit, ocupand pana in acest moment al anului 2015 locul al III-lea in clasamentul sedanurilor medii premium.

Wonshin Chang, Executive Vice President si Responsabil al Diviziei Operationale Internationale  al Hyundai Motor Company a declarat: “Noul Genesis se adreseaza clientilor aflati in cautarea unui produs de calitate, cu valoare excelenta, design si performante dinamice remarcabile. Obtinerea acestui rezultat intr-o perioada atat de scurta demonstreaza expertiza tehnologica Hyundai”.

All-new Genesis_without background

Prima generatie Genesis, lansata in 2008, a fost comercializata in 250.000 de unitati la nivel global, avand un rol important in ascensiunea rapida a marcii Hyundai.  Cea de-a II-a generatie a beneficiat de un succes accelerat, acumuland numeroase distinctii importante in cele 19 luni de la lansare, printre care premiul “iF Product Design 2014” in categoria “Transporturi”. In acelasi an, modelul a obtinut in America de Nord premiul “IIHS Top Safety Pick+” si “Good Design Awards 2014”.

All-new Genesis_with background

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala opt modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto