05.17.2022 7:03

Folii auto Paint Gard

 

Doriti sa va protejati autoturismul împotriva pietrelor de pe carosabil, împotriva actiunii criblurii, a zgârieturilor provocate de crengi sau de daunele provocate de insecte?


Folii auto Paint Gard

Doriti sa va protejati autoturismul împotriva pietrelor de pe carosabil, împotriva actiunii criblurii, a zgârieturilor provocate de crengi sau de daunele provocate de insecte?

Solutia ideala este Paint Gard, total transparenta, aproape imperceptibila, astfel aspectul initial al masinii nu se schimba.
Paint Gard este aprobata de multi ani in industria militara si in competitiile automobilistice dar acum este disponibila si pentru cei care apreciaza investitia facuta in propria masina.

Paint Gard este un film 100% uretane aliphatic, caracteristicile lui fiind impresionante. Initial a fost conceput pentru a proteja eliciile elicopterelor de nisipul nimicitor in timpul razboiului din Golf. Caracteristicile lui il fac lider detasat pe piata de specialitate!

Nu crapa, nu ingalbeneste si nu exfoliaza!
Este extrem de rezistent la abraziune, poate fi regenerat, usor de curatat si intretinut, are rezistenta ridicata în conditii de temperatura extrema, la radiatie UV, rezista la ingalbenire, crapare, cojire, bule si sunt garantate pentru a-si pastra luciul si stralucirea.

Foliile de protectie sunt transparente, elastice si durabile, nemodificand aspectul masinii cum se intampla atunci cand montezi huse din piele sau din alte materiale similare.

Fiecare model de folie Paint Gard este generat de computer si taiat conform  precizarilor din fabrica, prin acesta  se  asigura o potrivire perfecta pe fiecare tip de masina.

Pentru atingerea aspectului impecabil si a parametrilor fizici maximi, va recomandam aplicarea foliilor numai de catre aplicatori profesionisti cu experienta.

Sursa: www.skyfol.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto