10.25.2021 10:53

Firmele de inchirieri auto asteapta sezonul de vara 2012

Vara anului 2012 este asteptata cu sufletul la gura de companiile rent a car din Romania.

Aceasta perioada a anului, impreuna cu perioada sarbatorilor de Paste si Craciun, reprezinta o gura de oxigen pentru firmele de inchirieri masini ce-si asteapta clientii, turisti romani sau straini, care viziteaza Romania si inchiriaza un autoturism pentru deplasarea lor prin Bucuresti sau alte destinatii din Romania.

Vara anului 2012 este asteptata cu sufletul la gura de companiile rent a car din Romania. Aceasta perioada a anului, impreuna cu perioada sarbatorilor de Paste si Craciun, reprezinta o gura de oxigen pentru firmele de inchirieri masini ce-si asteapta clientii, turisti romani sau straini, care viziteaza Romania si inchiriaza un autoturism pentru deplasarea lor prin Bucuresti sau alte destinatii din Romania.

“Rezervarile pentru masini de inchiriat au inceput inca din luna martie, clientii profitand de ofertele speciale rent a car “early booking”. Nivelul rezervarilor s-a mentinut la un nivel ridicat, flota de autoturisme fiind, pana acum, rezervata in proportie de peste 80%.”, ne-a declarat Mircea Stan de la firma rent a car inchirieri masini Bucuresti.

“Cele mai solicitate autoturisme sunt cele din segmental mini, deoarece sunt cele mai ieftine, dar solicitari vin si pentru masinile tip monovolum cu 5-7 locuri si portbagaj mare, pentru clientii de inchirieri auto cu familie numeroasa si multe bagaje”, a continuat Stan.

Primele 6 luni din anul 2012 au fost destul de dificile pentru firmele de inchirieri auto dinRomania,. Cifrele de afaceri rent a car au stagnat pe fondul evolutiei economice nesatisfacatoare, ceea ce a condus la o cerere scazuta pentru masini de inchiriat, atat din partea segmentului de afaceri, dar si din partea sectorului turistic.

sursa: Comunicate de presa 

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto