10.25.2021 10:04

Fiesta vine cu Facelift

Ford vine cu Fiesta facelift, dupa ce a lansat noul B-Max. Galerie FOTO cu noua generatie cu motor „de Craiova”

În cadrul Salonului Auto de la Paris Ford va lansa noua Fiesta facelift, versiunea restilizata a generatiei actuale. În afara de designul frontal modificat pentru a aduce si mai mult cu B-Max, noua Fiesta va fi disponibila si cu motorul pe benzina EcoBoost supraalimentat de 1,0 litri în trei cilindri care este produs la Koln si la Craiova.

Odata cu schimbarea generatiei Fiesta vine si cu sistemul MyKey cu ajutorul caruia parintii pot limita viteza maxima pe care o poate atinge masina dar si volumul maxim al sistemului audio atunci când este folosita cea de-a doua cheie a masinii. Tot la capitolul tehnologie noul Fiesta va fi disponibil si cu sistemul multimedia Ford Sync, lansat initial pe noul B-Max si care permite controlarea sistemului cu ajutorul comenzilor vocale si care, în caz de accident, apeleaza numarul de urgenta 112 si comunica locatia masinii prin intermediul telefonului soferului.

Citeste articolul integral pe ZF.ro

 

 

 

 

Ford Fiesta – facelift 2012

Ford a dat publicitatii primele fotografii si informatii cu versiunea revizuita a celei de-a sasea generatii Fiesta. Asadar, actuala generatie a mini-ului de la Ford primeste un facelift dupa 4 ani de la lansare.

Retusurile estetice sunt insotite de o serie de noutati tehnologice, inclusiv de noi motorizari. Cea mai importanta noutate, din acest punct de vedere, este noul agregat de1 litru EcoBoost (laureat cu titlul de Motorul Anului 2012).

Citeste articolul integral pe 24auto.ro

Ford Fiesta facelift, imagini si informatii oficiale

Ford a publicat primele fotografii oficiale cu faceliftul lui Fiesta. Modelul vine cu o fata vizibil modificata, un habitaclu reimprospatat si o serie de dotari noi.

Ford va lansa la Salonul Auto de la Paris Fiesta facelift. Intre timp, constructorul american a dezvaluit primele imagini care tradeaza un design proaspat si un interior revizuit. Notabila este partea frontala, unde modelul beneficiaza de o noua grila ce aminteste de Aston Martin si anunta o viitoare filosofie de stil.

Tot in partea din fata se remarca si blocurile optice ceva mai alungite, care pot primi si lumini cu tehnologie LED. Capota a fost remodelata, iar jantele au un design nou.

Citeste articolul integral pe Auto.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto