05.16.2022 15:43

Ferrari 458 Speciale prezentat la Frankfurt

Versiunea 458 Italia este piesa centrala Ferrari de la Frankfurt Motor Show. Aceasta este Ferrari 458 Speciale, o versiune extremă a Ferrari 458 Italia, care subliniază, de asemenea, mai multe inovații tehnice care vor fi gasite pe toate viitoarele masini de strada marca Ferrari.

 

STU_4379

458 Speciale care a fost prezentat la Frankfurt la Salonul Auto este descris de Ferrari ca fiind un concept rationalizat de automobil complet nou, fara compromisuri, sport.

ferrari-458-speciale_100437323_l

Modificările se concentreze pe cele de propulsie, capacitatile dinamice și aerodinamica. In special, tehnologia aerodinamic activa se spune ca au fost dezvoltata pentru utilizarea pe toate viitoarele masini de strada Ferrari.

Ferrari-458-Speciale-5

 

Stilul a fost in mare parte dictat de cerintele aerodinamice, potrivit Ferrari, desi Pininfarina a fost implicat in aspectul final al lui Speciale. Modificarile cele mai semnificative asupra parcului auto sunt flapsurile aerodinamice mobile de pe fata si din spate, care se adapteaza pentru a echilibra forta de apasare si reduce rezistenta la fel de necesar.

ferrari-458-speciale-19 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto