11.29.2021 2:26

Fa schimbul anvelopelor si echilibrarea rotilor GRATUIT

Concursul continua! Participa la concursul organizat de Mall Vulcan Service – Cluj-Napoca in colaborare cu Revista Auto Business si castiga manopera pentru schimbul a 4 anvelope + echilibrarea rotilor.

Pregateste-ti masina de vara! Accepta provocarea noastra!

In perioada 15.04.2013 – 21.04.2013 da LIKE paginii de facebook a Revistei Auto Business (http://www.facebook.com/autobusinesscluj) si da SHARE acestui anunt si poti castiga manopera pentru schimbul a 4 anvelope + echilibrarea rotilor oferite de Mall Vulcan Service (www.mallvulcan.ro).

Esti deja fan al Revistei Auto Business? Este suficient sa dai SHARE anuntului si intri automat in concurs.

Norocul te ocoleste? Tipareste flyerul si beneficiaza de 5% reducere la manopera pentru schimbul anvelopelor.

Flyer Mall Vulcan

 

Regulament

I. Conditii generale

Art. 1. Organizatori
Organizatorul concursului este revista Auto Business in colaborare cu Mall Vulcan Service

Art. 2. Locul si perioada de desfasurare al concursului
Concursul se desfasoara exclusiv pe pagina de Facebook Revistei Auto Business, la adresa http://www.facebook.com/autobusinesscluj

Concursul se desfasoara in perioada 15.04.2013 – 21.04.2013 ora 24:00.

Art. 3. Mecanismul concursului si criteriile de participare
Tema concursului este „Pregateste-ti masina de vara”.

Pentru a participa, utilizatorii trebuie sa fie fani (LIKE) ai paginii de Facebook Auto Business si sa distribuie (SHARE) anuntul concursului. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament. Canalul oficial de comunicare cu participantii pentru acest concurs este pagina de Facebook Auto Business.

Pentru a fi considerati eligibili, participantii la concurs trebuie sa aiba un cont de Facebook care sa fie asociat unei persoane reale. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create in scopul participarii la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin urmatoarea procedura: accesarea acestora in scopul de a identifica existenta urmatoarelor elemente (cel putin): poza de profil, un numar minim de 20 de prieteni, activitate in cont si existenta unei cai de a contacta utilizatorul. In cazul in care exista suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care detine contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament. In cazul in care regulamentul va suferi modificari, acest lucru va fi anuntat pe canalul oficial de comunicare.

Organizatorul are dreptul sa faca publice comentariile pe care le considera de interes pe pagina de Facebook Auto Business, cat si in alte medii online.

Participarea la concurs presupune acordul implicit al participantului referitor la faptul ca numele acestuia poate fi facut public si folosit in comunicarea online privind castigatorul concursului.

Nu pot participa la concurs angajatii si Auto Business Media si Mall Vulcan Service si rudele de gradul 1.

Art. 4. Premii
Mall Vulcan Service ofera manopera pentru schimbul a 4 anvelope + echilibrat roti, pentru orice dimensiune de roata.

Art. 5. Castigatori si procedura de desemnare
Castigatorul va fi extras aleatoriu, prin randomizare, folosind site-ul random.org

Castigatorul trebuie sa furnizeze organizatorului datele sale de contact prin e-mail (office@auto-business.ro), pentru a fi contactat. Datele necesare: Numele si prenumele, adresa domiciliu, nr. de telefon.

Castigatorul va fi anuntat in perioada 22.04.2013 – 23.04.2013.

In cazul in care castigatorul nu poate fi validat in termen de doua zile, isi va pierde statutul de castigator, iar organizatorul va face o noua extragere.

In cazul in care exista probleme cu acordarea premiului, organizatorul isi rezerva dreptul de a contacta castigatorul prin intermediul numarului de telefon declarat de acesta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto