09.23.2021 9:37

Evaluare Dacia Logan MCV

Aceasta este Dacia Logan MCV, este a patra Dacia lansata in Europa, dupa Dacia Duster, Sandero si Sandero Stepway. Asa cum este cunoscut pentru clientii Dacia, preturile incep mult mai jos fata de asteptari.

 

nouvelle-logan-MCV-K52-700x380-GP-GD1

Logan MCV se afla pe aceeasi platforma ca si Sandero (la fel ca toate Daciile), dar este intins 430mm. MCV are 4490mm lungime si ofera 573 de litri in portbagaj cu scaunele din spate sus, ridicandu-se la 1518 cu scaunele jos.

nouvelle-logan-MCV-K52-700x380-GP-GD3

Ofertele de echipare (acces, atmosfera) si interiorul va fi familiar pentru oricine care cunoaste Dacia. La sfarsitul scalei de baza totul este functional, dar aveti un aspect robust care subliniaza doar eticheta de pret scazuta.

nouvelle-logan-MCV-K52-700x380-GP-GD11

Dacia Logan MCV este in mare considerat ca un creditvrednic, mai degraba decat o critica. Directia este in mare masura lipsita de viata, de manipulare dar corpul este rezonabil . Mersul este satisfacator, stralucind putin peste imperfectiuni rutiere mai mari.

nouvelle-logan-MCV-K52-700x380-GP-GD16

Motorul este decent, desi aceasta trebuie sa fie elaborat intr-o banda ingusta  pentru a obtine economia decenta si rafinament . Daca aveti de gand sa efectuati sarcini grele regulate, care ar putea insemna o propulsie alternativă este o alegere  buna. Vantul si zgomotul la drum sunt, de asemenea, o problema minora la viteze mai mari.

Dupa cum ai spera rotile sunt bine amplasate si cutia de viteze lina . Se pot transporta obiecte de pana la 2.7m lungime, pragul spate este relativ redus, iar scaunele din spate divizate 60:40.

nouvelle-logan-MCV-K52-700x380-GP-GD24

Finisajul interior, chiar si la acest capat de spectru, este inca dominat de materiale plastice dure, dar adaugarea excelenta a unui sistem touchscreen simplu, MediaNav adauga un aer de modernitate care ridica ii pretul .

Toti rivalii comparabili sunt mai scumpi pe lista de preturi. Desi cumparatorii se indreapta spre Skoda si Seat , investigheaza piata pentru cele mai bune preturi inainte sa cumpere si s-ar putea opri la Dacia Logan MCV.

nouvelle-logan-MCV-K52-700x380-GP-GD2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto