09.18.2021 20:07

EfficientGrip si Vector 4Seasons pentru Fiat

Producatorul italian de automobile Fiat a ales Goodyear pentru echiparea noii versiuni Fiat 500

Astfel pentru  modelul Fiat 500 si Fiat 500C a ales anvelopele EfficientGrip iar pentru modelul Fiat 500L a ales Vector 4Seasons.

Goodyear anunta ca a fost selectata pentru a echipa modelele Fiat 500 si Fiat 500C, precum si noul Fiat 500L Trekking, cu gamele sale de anvelope EfficientGrip si Vector4Seasons.

Disponibil în peste 100 de tari, stilatul si versatilul model Fiat 500 s-a dovedit a fi un mare succes, cu peste 1.100.000 de masini produse începând cu anul 2007. Pentru a impulsiona livrarea în continuare a masinii sale iconice pe piata internationala, Fiat a ales Goodyear pentru a-i furniza doua dintre produsele sale de top pentru echiparea modelelor sale. Fiat 500 si versiunea cabrio Fiat 500C vin acum amândoua cu  anvelopele EfficientGrip de la Goodyear, în timp ce Fiat 500L Trekking va veni echipat cu anvelopele Goodyear Vector 4Seasons.

Marca Fiat a ales anvelopele Goodyear EfficientGrip pentru ambele sale modele Fiat 500 si Fiat 500C (în dimensiunea 195/45R16 84V), pentru a spori performanta economiei de carburant pe care o livreaza cele doua modele FIAT, prin beneficiile pe care le ofera anvelopa atât prin nivelul scazut al rezistentei la rulare, cât si prin durata mai mare de viata în kilometri parcursi, anvelopa fiind construita pe baza unui compus avansat.

Anvelopa EfficientGrip este construita pentru eficienta si ajuta la parcurgerea mult mai multor kilometri înainte de a fi înlocuita cu o alta anvelopa„, explica Hugues Despres, Goodyear Brand Director EMEA. „Anvelopa prezinta un compus al benzii de rulare din bioxid de siliciu care o mentine în stare de functionare pentru mai mult timp, pentru a asigura o durata mai mare de viata în kilometri parcursi, în timp ce rezistenta la rulare ramâne la un nivel scazut, ajutând astfel la scaderea costurilor necesare pentru achizitia de carburant, precum si la scaderea emisiilor de CO2„.

Datorita designului benzii de rulare special proiectat pentru a reduce nivelul zgomotului exterior, anvelopa EfficientGrip asigura o calatorie linistita si confortabila. Suprafata unica a benzii sale de rulare, precum si aranjarea lamelor, asigura performante premium pe carosabil umed si distante scurte de frânare.

Expus la Salonul Auto de la Geneva din acest an, Fiat 500L Trekking este un spirit liber cu doua suflete lipite perfect între ele, carora le place sa se joace în fiecare zi: unul metropolitan, pentru calatoria prin oras, si unul mai aventuros, perfect pentru acele mici emo?ii din afara orasului care fac viata sa merite traita. Fiat 500L Trekking combina practicul si flexibilitatea interna pentru a oferi o masina distincta si versatila, în timp ce încorporeaza spiritul si atitudinea unui 500.

Fiat 500L este de asemenea prima masina care are sistem eco: Drive LIVE – un sistem care ajuta conducarorii auto sa reduca consumul de combustibil si emisiile de CO2 prin monitorizarea stilului de condus în timp real si prin oferirea de sfaturi despre cum sa fii ?i mai prietenos cu mediul.

500L

Anvelopa Goodyear Vector 4Seasons, care are inscriptionat pe peretele lateral atât simbolul munte cât si pe cel al fulgului de nea, prezinta un compus adaptat pentru toate conditiile de vreme, precum si un contur neted al benzii de rulare pentru o dispersie uniforma a aerului în pneu, ajutând conducatorii auto sa continue calatoria cu mai putin combustibil. De asemenea, aceasta anvelopa ofera o rezistenta mai buna la acvaplanare pe carosabil umed si distante de frânare mai mici pe gheata.

„Fiat 500 este o emblema”, a declarat Despres. „Este una dintre cele mai stilate masini de oras din lume. Suntem mândri ca Goodyear a fost ales din nou sa îi ajute pe conducatorii auto aflati la volanul ei sa se bucure de o experienta si mai satisfacatoare”, a încheiat acesta.
EfficientGrip

Despre Goodyear

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrica produsele în 52 de unitati de productie din 22 de tari peste tot în lume. Cele doua centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvolta produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performanta în aceasta industrie. Fondata în 1898, inova?iile Goodyear au setat standardele în industria auto de mai bine de 100 de ani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto