10.25.2021 11:14

Dunlop la Geneva Motor Show 2014

Dunlop, unul din producatorii de anvelope de înalta si ultra-înalta performanta lideri la nivel mondial, are în centrul atentiei, la Salonul International Auto de la Geneva din 2014, pozitionarea sportiva si dinamica a marcii sale.

În plus, fata de echiparea noului Mercedes-Benz CLA 45 AMG cu noile anvelope Dunlop Sport Maxx RT, expuse la Geneva, Dunlop a fost recent aprobata ca marca de echipare pe un numar semnificativ de masini AMG de top.

Dezvoltarea încununata de succes a anvelopelor de curse pentru modelul SLS AMG GT3
Ca urmare a parteneriatului extins si în domeniul curselor, Dunlop este partener tehnic pentru departamentul sport al clientului sau AMG si a oferit anvelope de curse cu un nivel tehnologic avansat pentru modelul Mercedes-Benz SLS AMG GT3, înca din 2011.

Numerosele victorii în curse, cum ar fi cursele de la Nürburgring din Campionatul de Anduranta VLN, si coroana de lauri a gloriei obsinuta în cursa de 24 de ore de la Nürburgring din 2013, sunt suficiente dovezi al succesului si ale cooperarii continue dintre cele doua companii.

Dunlop-AMG-CLA-Fitment-(2)

Echipare originala pe modelele Mercedes-AMG

Astazi, cooperarea dintre Dunlop si Mercedes-AMG traverseaza acum câteva modele de masini. În 2012 noul Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black Series a fost livrat catre clienti echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx Race ca parte a unui pachet special numit “Track Package”. În 2013 ambele modele A 45 AMG si CLA 45 AMG au fost livrate catre clienti fiind echipate cu anvelope Dunlop’s Sport Maxx RT, echiparea cu aceste anvelope optimizând performanta frânarii si facând mai precisa manevrabilitatea noilor modele. În momentul de fata, SLS AMG GT’s „Final Edition” vine si el echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx Race. Pe lânga aceste echipari de fabrica, Dunlop furnizeaza deasemenea echipare pentru modele precum ML 63 AMG, SL 65 AMG si CL 63 AMG. Toate anvelopele sunt special livrate de Dunlop pentru Mercedes-AMG si pot fi identificate dupa marcajul „MO” înscriptionat pe anvelope.

Dunlop-AMG-CLA-Fitment-(1)

Despre Dunlop

Dunlop este unul din producatorii de anvelope de înalta si ultra-înalta performanta lideri la nivel mondial, cu un impresionant palmares de succese în motorsport. Experienta extinsa a Dunlop în cursele de profil a condus la dezvoltarea de tehnologii inovative pentru anvelopele proiectate pentru condusul auto de zi cu zi. Întotdeauna având ca scop maximizarea placerii de a conduce, Dunlop ofera tuturor tipurilor de motorizari performanta si durabilitatea celor mai noi tehnologii pentru anvelope, incluzând anvelope cu tehnologia RunOnFlat, care este potrivita vehiculelor câstigatoare de premii precum Mini, BMW Seria 1, Seria 3, Seria 5/6, X5/X6 si altele.

Multi dintre producatorii mondiali de top de masini, incluzând  Alfa Romeo, AMG, Audi, Bentley, BMW, Jaguar, Lexus, Mercedes-Benz, VW si Porsche, folosesc Dunlop ca echipare originala. 

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto