11.27.2021 14:39

Dotari de exceptie pentru Dacia Logan

Dacia a prezentat o serie limitata a automobilului Dacia Logan, cu prilejul marcarii a 10 ani de la lansarea, în 2004, a acestui model, cu cele mai mari cifre de vânzari din România.

Seria limitata aniversara, denumita sugestiv „Logan 10 ani”, va putea fi comandata începând de joi si va fi expusa de saptamâna viitoare în showroom-urile din reteaua Dacia, a declarat, la evenimentul de prezentare, Thomas Dubruel, directorul general al Renault Commercial Roumanie.

„Editia speciala Logan este facuta în România, de catre România si pentru România”, a afirmat Dubruel.

El a mentionat ca, de la lansarea primului Logan, gama Dacia a ajuns sa numere opt modele de automobile si toate au fost înnoite în ultimii doi ani, Dacia având cea mai tânara gama de automobile din Europa.

Seria limitata aniversara este dezvoltata pe baza nivelului de echipare Lauréate si se prezinta publicului cu evolutii exterioare atractive, dintre care proiectoare fata dublu optice, sistem de semnalizare pe oglinzile retrovizoare, protectii laterale de culoare neagra pentru portiere, masca de culoare rosu închis pentru blocurile optice spate, bagheta de decor de culoare neagra pentru bara de protectie spate, jante de otel de 16 inci Dark Metal.

Dacia-Logan

citeste articolul integral pe Money.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto