05.14.2021 16:36

De ce e special Mio C310?

Odata cu Mio C310, ARoBS Transilvania aduce in Romania primul PND – Personal navigation device.


De ce e special Mio C310?Odata cu Mio C310, ARoBS Transilvania aduce in Romania primul PND – Personal navigation device.
Mio C310 este ideal pentru cei care cauta un GPS fiabil, precis, ultra-rapid si la un  pret accesibil.

Este livrat cu harta Europei de Est pre-incarcata, adica Bosnia – Herzegovina, Croatia, Cehia, Polonia, România, Slovacia, Ungaria, drumurile principale din Slovenia si din tarile incluse în iGO Western Europe 2006.
Avantajul includerii hartilor in memoria ROM este ca ele nu se vor sterge la un hard reset si ca atare software-ul nu va trebui reinstalat.
Cum are o memorie ROM de 2GB, viteza de functionare a aparatului este uimitoare si este superioara celorlalate aparate de navigare.

Mio C310 a fost conceput special pentru navigare, e usor de folosit si nu trebuie sa va mai bateti capul cu instalarea hartilor.
Instalati aparatul pe bordul masinii, selectati orasul, strada si numarul, iar Mio va avea grija de toate celelalte.
Il puteti utiliza pentru planificarea in avans a unei calatorii lungi, cu opriri multiple. In cazul in care atati o schimbare de directie, dispozitivul recalculeaza automat ruta si transmite noile instructiuni in timp real.

” Am avut multe solicitari pentru acest tip de aparat de navigare- cu mai putine functii de PDA, construit special pentru navigare, usor de folosit, cu ecran mare, pe care sa se vada clar traseul de urmat.
Mio C310 aduce cu el nu doar fiabilitate, viteza de folosire, ci si noutatea includerii softului, adica a hartii Europei de Est, direct in memorie.

Acum, nu mai conteaza ca sunteti nevoiti sa va resetati aparatul, harta nu va mai trebui re-instalata. Recomand C310 tuturor celor care au nevoie de o solutie completa si performanta de navigatie prin GPS”, a declarat Voicu Oprean, manager general ARoBS, distribuitor al sistemelor de navigare Mio in Romania.
Cu Mio  C310 calatoria va fi usoara  si placuta.
Pentru ca functioneaza ca si MP3 Player, puteti sa il folositi in timpul calatoriei pentru a asculta muzica favorita.

Accesoriile incluse in pachet: casti pentru Playerul MP3, set pentru montare in masina, adaptoare universale si de masina cu mufe inlocuibile, cablu USB. www.gps-auto.roInformatii suplimentare: Mihaela Rosca, director comunicare
telefon 0264/598204, 0745040225, e-mail:Mihaela.Rosca@arobs.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto