- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

De 3.000 de ori 1.000 de wati

Posted By Florin Morariu On 25 octombrie 2006 @ 0:00 In Articole,Sisteme audio | No Comments

Sistemul audio Bang & Olufsen de 1.000 wati, din dotarea modelelor Audi A8, preferat de peste 3.000 de cumparatori


De 3.000 de ori 1.000 de wati 

Succes important de vânzari: Sistemul audio Bang & Olufsen de 1.000 wati, din dotarea modelelor Audi A8, preferat de peste 3.000 de cumparatori


Cel mai sofisticat sistem audio din dotarea gamei Audi se dovedeste un succes fara precedent.
În mai putin de un an, peste 3000 de clienti care au achizitionat un A8 au ales sistemul audio de ultima generatie Bang & Olufsen.
În prezent, fiecare al cincilea Audi A8 sau S8 este echipat cu acest sistem, a carui putere este de peste 1000 wati.
 
Cu un total de 14 difuzoare active, tehnologia Acoustic Lens, (dezvoltata de B&O), si putere impresionanta a amplificatorului, sistemul audio de ultima generatie asigura o experienta audio perfecta.
Special concepute pentru Audi A8, grilele difuzoarelor au fost realizate din aluminiu anodizat prelucrat cu meticulozitate si rafinament – acelasi material ca cel folosit la realizarea caroseriei acestei luxoase limuzine sport.


Sistemul audio, cu designul sau perfect integrat în ambianta interioara luxoasa si sportiva a noului A8, adauga modelului o nota distinctiva de eleganta.
La activare, din plansa de bord ies automat doua difuzoare-lentila pentru sunetele înalte.
Acestea asigura o profunzime extraordinara a sunetului indiferent de locul ocupat în habitaclu, gratie transmiterii sunetului pe o directie perfect orizontala. Astfel, fascinatia designului si tehnologiei aparente se îmbina cu sunetul de înalta clasa emis de sistemul audio de ultima generatie Bang & Olufsen, declarat de publicatiile comerciale de specialitate ca fiind „modelul de referinta pentru clasa sa”.


Sistemul audio realizat de celebrul producator danez este acum disponibil pentru noua versiune Audi – vedeta modelelor sport, Audi R8.
Bang & Olufsen lucreaza deja la realizarea de sisteme audio individuale pentru instalare, în viitor, pe alte linii de modele.


sursa: Porsche Romania

 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/de-3000-de-ori-1000-de-wati.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.