01.23.2022 11:26

Dacia va asambla modele VW Golf second-hand

Dacia a decis ca incepand cu aceasta vara sa asambleze masini la mana a doua in Alexandria, unde va construi un importat centru tehnologic.

„Ne vedem obligati sa recurgem la aceasta masura din cauza lipsei de interes pe plan intern pentru modelele Dacia. Desi afara acestea au un real succes, romanii prefera in continuare rable la mana a doua aduse din Germania. Asa ca ne-am gandit sa le satisfacem dorintele arzătoare si sa ne crestem profitul cu aceasta miscare”, a declarat Reneau D’Achia, Responsabil-Sef de Proiect delegat in Alexandria.

Masinile vor fi asamblate cu piese furnizate de locuitorii din Buzescu, intr-o noua hala de productie care va fi construita in specificul zonei, cu turnulete si traforaje decorative din metal. Germanii sunt incantati de decizia romanilor si incurajeaza aceasta initiativa.

Ca sa fie in ton cu tendintele actuale, masinile asamblate la Alexandria vor putea fi personalizate dupa bunul plac al clientului.

Oficialii marcii romane au demonstrat cu cifre economice importanta acestei investitii: „La pretul unui Logan nou-nout, cu toate dotarile moderne de siguranta si confort, iti vei putea cumpara un Golf vechi, proaspat asamblat la Alexandria si inmatriculat pe Bulgaria. Este o oferta imbatabila”, au conchis acestia.

Investitia va asigura 4.500 de locuri de munca si productia ar putea incepe pe 29 februarie 2015.

2010-MK6-Golf

V-ati dat seama ca este o gluma de 1 Aprilie? 🙂

Citeste tot articolul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto