01.26.2022 14:48

Dacia Duster Black Edition prima evaluare

Duster Black Edition dispune de mai multe kituri de upgrade si cosmetizare si vine cu un aspect de vinil metalic.

dacia-duster-black-1

Schimbarile cosmetice pentru Black Edition includ un distinctiv aspect de metal periat cu  folie de vinil negru si jante din aliaj de 18 inch.

In interior veti gasi ornamente modernizate si interior din piele, in timp ce nivelurile de kit Dacia sunt sustinute prin adaugarea unui sistem Kenwood. Aceasta adauga satnav, DAB radio, Bluetooth si conectivitate iPod, o conexiune USB si redare DVD.

Dacia-Duster-Adventure-interior_thumb

Black Edition este disponibil pe disc cu doua roti si versiuni cu patru roti-drive din Ambiance Duster Laureate. Optarea pentru acest pachetu adauga o suma substantiala  la pretul de lista, cu toate acestea, este chiar mai ieftin modelul, e aproape la fel ca un entry-level de 2.0 litri diesel Skoda Yeti.

dacia-duster-black-edition-4

Interiorul Duster Black este destul de utilitar, in ciuda adaugarii tapiteriei din piele. Scaunele si pozitia generala de conducere sunt destul de confortabile, dar coloana de directie nu se ajustează corect iar acest lucru poate fi destul de frustarant. Vizibilitatea de jur-imprejur este buna si ii imbunatateste utilizarea.

dacia_duster_52-1024x768

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto