01.26.2022 7:38

CX-7 – descopera o noua specie diesel

Mazda CX-7 este unul din putinele modele care combina designul sportiv si placerea condusului cu spatiul si functionalitatea unui SUV, ceea ce face din Mazda CX-7 placerea pura de a sofa, în fiecare zi.


Mazda CX-7 – Descopera o noua specie DIESEL

Mazda CX-7 este unul din putinele modele care combina designul sportiv si placerea condusului cu spatiul si functionalitatea unui SUV, ceea ce face din Mazda CX-7 placerea pura de a sofa, în fiecare zi.

Acest crossover inovator îmbina armonios performanta cu functionalitatea, ceea ce îl face ideal pentru exigentul stil de viata contemporan.

Varianta facelift redefineste caracteristicile modelului, în termeni de design, performante si emotie, evoluând totodata din punct de vedere al confortului si al tinutei de drum. În plus, noua motorizare economica diesel MZR-CD de 173 CP se adauga propulsorului pe benzina, ambele respectând normele Euro 5.

Detaliile semnificative ale design-ului atletic pe care îl detine, reprezinta de fapt marca Mazda. Atât pozitia înalta de conducere cât si vizibilitatea excelenta sunt doua dintre motivele pentru care aceasta masina sport poate oferi mult mai multe decât un cross-over obisnuit.

Fie iese la o plimbare pe munte sau se strecoara pe strazile aglomerate din oras, caracteristicile de securitate avansate ale Mazda CX-7 anticipa posibilele riscuri, de aceea este alegerea inteligenta de a pleca la drum!

Descopera o noua specie diesel cu garantie 5 ani în limita a 150.000 km, motorizari Euro 5, dobânda 0%* si preturi începând de la 25.234 Euro + TVA (31.290 Euro cu TVA).

Sentimentul unic si experienta sofatului într-o Mazda CX-7 pot fi traite  testând-o la AUTOSINCRON, Calea Turzii nr.150, Cluj-Napoca, tel.: 0264.438.687, www.autosincron.com.

*Leasing financiar prin UniCredit Leasing pe o perioada de 12 luni, DAE 7,6%
Oferta valabila pâna la 31.03.2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto