09.22.2021 17:19

Cum va arata modelul de teren Lamborghini

In incercarea de a-si creste cota pe piata automobilelor de lux, producatorul Italian de automobile sportive Lamborghini SpA, intentioneaza sa inceapa productia modelului de teren Urus in urmatorii trei ani.

lamborghini-vrea-sa-lanseze-modelul-de-teren-urus-2017-galerie-foto_1

„Piata de SUV-uri de lux va continua sa creasca. Asteptarile noastre vizeaza introducerea SUV-ului in 2017”, a declarat Stephan Winkelmann cu ocazia Salonului auto de la Detroit, scrie Agerpres.

Cele trei marci de lux din portofoliul grupului Volkswagen(Lamborghini, Bentley si Porsche) au decis sa adauge SUV-uri la linia lor de modele pentru a atrage noi cumparatori de pe piatele emergente. In 2013, SUV-urile au reprezentat 30,9% din piata auto americana, in crestere fata de 29,7% in 2012, potrivit estimarilor firmei de cercetare Autodata Corp.

lamborghini-vrea-sa-lanseze-modelul-de-teren-urus-2017-galerie-foto_4

lamborghini-vrea-sa-lanseze-modelul-de-teren-urus-2017-galerie-foto_5

lamborghini-vrea-sa-lanseze-modelul-de-teren-urus-2017-galerie-foto_10

Constructorul italian a dezvaluit un prototip al noului SUV Urus in anul 2012, iar la acea data directorul general Stephan Winkelmann estima ca aproximativ 3.000 de unitati din acest model ar putea sa se vanda intr-un singur an. Anul trecut, Lamborghini a vandut un numar record de 2.121 de autovehicule, chiar daca catalogul sau este compus doar din doua modele de automobile sportive (Aventador si Gallardo).

lamborghini-vrea-sa-lanseze-modelul-de-teren-urus-2017-galerie-foto_6

Citeste mai mult aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto