06.23.2021 8:40

Cum arata Seat Leon Sports Coupe

Seat a publicat primele imagini şi informaţii oficiale cu versiunea în trei uşi a hatchback-ului Leon, cu doar câteva săptămâni rămase până la debutul Salonului Auto de la Geneva.

Aşadar, coupe-ul vine cu o serie de modificări gândite de cei de la Seat pentru a da o notă sportivă modelului. Vorbim despre uşile din faţă a căror lungime a fost mărită, luneta mai înclinată şi ampatamentul mai scurt cu 35 mm faţă de modelul Leon în cinci uşi.

Interiorul este identic cu cel de pe modelul clasic Leon, lucru care se aplică şi pentru versiunile de motorizare.

  

Clienţii care preferă un propulsor pe benzină au la dispoziţie două versiuni de 1,2 l: una de 86 CP şi a doua de 105 CP. Acestora li se alătură clasicul motor TSI de 1,4 l ce produce 122 CP şi un cuplu de 200 Nm. Seat nu se abate nici de la tendinţele de reducere a consumului şi dotează modelele sale cu sistemul Start/Stop.

Vârful de gamă în ceea ce priveşte motorizarea îl reprezintă propulsorul diesel de 2 l care livrează 184 CP şi un cuplu de 380 Nm. Cei mai liniştiţi pot opta însă pentru varianta mai cuminte a aceluiaşi motor, de 150 CP. Dacă şi acest număr este prea mare, Seat oferă şi propulsorul TDI de 1,6 l disponibil în două variante de putere: 90 şi 105 CP.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto