01.23.2022 11:34

Cum arată noul Peugeot 308

Primele imagini oficiale cu hatchback-ul francez, Peugeot 308, care îşi propune să rivalizeze cu VW Golf sau Ford Focus, au fost date publicităţii.

Construit pe platforma EMP2 dezvoltată de PSA, noul Peugeot 308 se bucură de dimensiuni specifice clasei C: 4.250 mm lungime şi o înălţime de 1.460 mm.

308 este acum mai agresiv şi înspiră mai mult dinamism decât gama curentă a francezilor. Hatchback-ul a primit faruri cu lumini pe LED cuplate cu stopurile similare unor urme de gheare, de asemenea cu tehnologie LED.

În ceea ce priveşte interiorul, noul 308 propune tehnologia i-cockpit şi împrumută elemente de la mezinul 208 – cum ar fi volanul şi schimbătorul de viteze. Designul ergonomic este completat de display-ul cu touchscreen de 9,7 inci amplasat pe consola centrală şi de caracterul minimalist, simplificat al bordului.

  

Constructorul nu a specificat încă detalii tehnice pentru modelul care va fi produs în fabrica din Sochaux. Prezentarea oficială va avea loc în septembrie 2013, la Frankfurt.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto