10.17.2021 22:52

Cum arata noua generatie i20

Hyundai dezvaluie primele schite oficiale ale noii generatii i20

  • Noul model face parte din filosofia de design “sculptura fluida 2.0”
  • Proiectarea a fost realizata in cadrul Centrului European de Design
  • Caroseria si dimensiunile ofera proportii generoase

Hyundai a dezvaluit primele schite oficiale ale noii generatii i20.

Inspirata din filosofia de design “sculptura fluida 2.0”, noua versiune a popularului model Hyundai de clasa B se evidentiaza prin eleganta si versatilitate.

Capota lunga si forma generoasa ofera o nota distinctiva noului Hyundai i20. Partile laterale sculptate ale caroseriei se incadreaza intr-un design simplu si rafinat. Privit din profil, stalpul C mentinut intr-o umbra intunecata, accentueaza lungimea modelului.

Partea frontala se distinge printr-o reinterpretare indrazneata a binecunoscutei grile hexagonale Hyundai si printr-o linie orizontala fina, ingusta, care uneste blocurile optice. In spate, luneta curbata spre partile laterale, forma inedita a lampilor, alaturi de proportiile hatchback completeaza designul remarcabil al modelului.

Noua generatie Hyundai i20 a fost proiectata la Centrul European de Design din Rüsselsheim, Germania.

Mai multe detalii despre noul model Hyundai vor fi dezvaluite in cadrul premierei internationale de la Salonul Auto de la Paris, care va avea loc in octombrie.

I20-back

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 8 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

I20 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto