05.11.2021 6:25

Cristi Minculescu, Felicia Filip si IRIS

Din nou pe aceeasi scena Cristi Minculescu, Felicia Filip si IRIS

 • Primul concert IRIS si Cristi Minculescu are loc, în premiera la Cluj-Napoca, pe 22 mai, în P-ta Unirii

 

 • Invitati speciali: doamna Felicia Filip si Dan Bittman

 

 • Compexit, distribuitor local Škoda si Porsche Finance Group sunt parteneri de mobilitate ai trupei IRIS

 

 • Concertul IRIS alaturi de Cristi Minculescu, primul eveniment din seria “Compexit 20 de ani”

 

Asteptarea a luat sfârsit! Spre bucuria fanilor, celebrul salut “Buna Seara prieteni! se va auzi în premiera la Cluj, când trupa IRIS si Cristi Minculescu, alaturi de soprana Felicia Filip si Dan Bittman, vor urca pe scena din P-ta Unirii, într-un concert memorabil, prezentat de Primaria Cluj cu ocazia Zilelor Clujului, parte integrata a programului Cluj-Napoca – Capitala Europeana a Tineretului 2015.

Concertul face parte din turneul national “IRIS si prietenii”, fiind urmat de alte doua spectacole în aceeasi formula, la  Nasaud  si Tg. Mures, în 23 Mai.

În asteptarea întâlnirii cu fanii, Cristi Minculescu declara “Sigur ca m-a bucurat oportunitatea de a ma reîntâlni pe aceeasi scena cu colegii mei de la IRIS si ne vom stradui cu totii sa oferim publicului momentele memorabile pe care si le doreste. Asteptam cu nerabdare reîntâlnirea cu oamenii minunati din Cluj si din Târgu-Mures si speram sa mai avem cât de curând astfel de ocazii speciale în care muzica ne uneste!”.Cristi Minculescu a declarat ca mutarea sa în Germania nu presupune deloc ruperea legaturilor cu tara sa si cu fenomenul muzical din România. El a precizat din nou ca a fost si ramâne deschis oricaror colaborari artistice.

La rândul sau, Nelu Dumitrescu, liderul grupului IRIS, a declarat ca atât el, cât si colegii sai de trupa, Valter, Boro si Relu, sunt încântati sa fie din nou pe aceeasi scena cu Cristi Minculescu, „vocea care a dat întotdeauna marca trupei IRIS”, dar si cu Felicia Filip, „o adevarata personalitate muzicala”.

„Suntem hotarâti sa facem totul pentru a satisface asteptarile publicului, care ne-a trimis o multime de semnale ca îsi doreste reluarea acestor colaborari si vom raspunde cu placere propunerilor venite de la organizatorii de evenimente. Pe de alta parte, ne vom mentine obiceiul de a încuraja solistii mai tineri, carora le vom oferi posibilitatea de a cânta împreuna cu noi. Cu aceeasi bucurie vom invita alaturi de noi si alti prieteni si colaboratori, cum ar fi Dan Bittman sau doamna Felicia Filip, împreuna cu care spectacolele noastre vor deveni tot mai complexe, dar la fel de directe ca si pâna acum”, a spus Nelu Dumitrescu.

Compexit este partener de mobilitate al trupei IRIS, iar ŠKODA Octavia, cel mai bine vândut model de import din România,  este masina oficiala. Compania clujeana aniverseaza în 2015, 20 de ani de activitate, fiind unul dintre principalii jucatori pe piata auto din Transilvania.

“Parteneriatul cu trupa IRIS alaturi de Cristi Minculescu ne bucura si ne onoreaza în acelasi timp. În an aniversar “20 de ani Compexit”, sa ai alaturi Nationala de Rock a României în formula consacrata cu Cristi Minculescu voce si sa poti fi partas la primul concert, atât de asteptat de fani, la Cluj, este o încântare. Trupa IRIS e parte din istoria Compexit. Muzica lor ne-a bucurat atâtia ani, am crescut pe acordurile lor si speram sa ne ofere cât mai multe ocazii de a-i asculta pe scena. Acest concert este un cadou oferit clientilor nostri si clujenilor în general”. a declarat Sorin Niste, Director executiv Compexit Grup.

Concertul IRIS din 22 Mai, în care Compexit, distribuitor local ŠKODA si Porsche Finance Group sunt partenerii de mobilitate ai trupei IRIS, este primul din seria de evenimente dedicate “20 de ani Compexit”. Compania clujeana îsi doreste sa marcheze anul aniversar printr-o serie de alte proiecte vizând domenii variate, dar cu implicatii pentru comunitatea locala, clienti si angajati, evenimente pe care le va dezvalui la momentul oportun.

Despre IRIS

 • Trupa IRIS a aparut în 1976, prima formula avându-i în componenta pe Nutu Olteanu (chitara, vocal), Emil Lechinteanu (chitara bas) si Nelu Dumitrescu (baterie). De-a lungul timpului, printre membrii ei s-au numarat nume sonore precum Florin Ochescu, Dan Bittman si Sorin Chifiriuc. Pe la „Scoala de rock IRIS”, asa cum a fost supranumita, s-au perindat circa 15 instrumentisti si vocalisti.
 • Dupa modelul Montserrat Caballe – Freddie Mercury, soprana Felicia Filip este cea care a deschis drumul rockului simfonic în România. Începuta în 1996, colaborarea cu trupa IRIS a avut un succes urias, ce a culminat cu lansarea albumului „Filipissimia”, iar „Fata din vis” este cel de-al doilea album semnat de „soprana rock a României”.
 • Concert aniversar alaturi de URIAH HEEP-2002
 • Concert alaturi de legendara trupa rock AC/DC-2010
 • Incepând cu 3 septembrie 2012, Cristian Minculescu a parasit forma?ia dupa 32 de ani, în locul sau fiind adus Tony ?eicarescu (ex-Direc?ia 5).
 • Din luna iunie 2013, noul solist al trupei este RAFAEL, Câstigatorul Festivalului European de Muzica – Malta – Valletta (2000), al Festivalului Callatis (Mangalia 2000) si al Festivalului de Interpretare si Creatie de la Mamaia (2000).
 • În 2015 Rafael îsi anunta plecarea, iar Cristi Minculescu revine în trupa.
 • Din perioada 1976-2015, trupa IRIS a sustinut peste 6.000 de spectacole si a scos 20 de albume.

Despre Compexit

 • Compexit Trading a fost înfiintata în 1992 sub numele de Compexit Cars si pâna în 1995 a functionat ca dealer local al autoturismelelor ŠKODA.
 • Datorita rezultatelor excelente din aceasta perioada, în luna aprilie 1995 ŠKODA a numit importator temporar pe Compexit Cars, care îsi  modifica numele în Compexit Trading iar din decembrie 1995 devine unic importator pentru România. În acesta perioada, Škoda a ajuns a doua marca pe piata româneasca din punct de vedere al numarului de masini vândute.
 • În mai 1998, importul autoturismelor din Grupul Volkswagen a fost preluat de catre Porsche România iar Compexit Trading a ramas unul dintre cei mai puternici dealeri din afara capitalei.
 • Compexit Trading a deschis reprezentanta din Bistrita (cu sediul pe Str. Mihai Eminescu nr 3)  la finele anului  2003  si a sustinut, pâna în octombrie 2007, activitatea de comercializare de autovehicule noi
 • Compexit Trading, dealerul ŠKODA pentru Bistrita, a finalizat în octombrie 2007 lucrarile la noul ansamblu showroom-service situat în cartier Viisoara nr. 264,  investitie de peste 1.000.000 Euro
 • Experienta acumulata a dus la obtinerea mai multor distinctii: “Cel mai bun management  în 2004” si a  doua titluri consecutive de “ Cel mai bun service ŠKODA din România” pentru anul 2005, respectiv 2006.
 • Compexit Trading a obtinut premiul “Best dealer ŠKODA în  Romania” acordat de catre producatorul ceh în anul 2010
 • Cifra de afaceri Compexit Grup în 2014 a fost de 18.170.000 Euro
 • În 2015, Compexit detine o cota de piata locala de 21%, ŠKODA fiind cea mai bine vânduta marca de import
 • Reteaua ŠKODA cuprinde 32 de distribuitori raspânditi în toate regiunile tarii

image006 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

 • Cele mai noi stiri din domeniul auto
 • Cele mai bune oferte
 • Cele mai interesante evenimente auto