01.26.2022 7:38

Citroën Wild Rubis intra in productie

Citroën DS X7 SUV, un model bazat pe conceptul extravagantei Rubis Wild, are unda verde pentru productie, conform presei. Conceptul Wild Rubis a fost prezentat la Salonul Auto de la Shanghai, in aprilie.

 

628-citroen-wild-rubis-shanghai

O versiune de productie a Wild Rubis SUV concept Citroën va intra in productie la sfarsitul anului 2014. Citroën DS X7 SUV-ul va fi produs in China de joint-venture Changan / PSA. Nu exista planuri pentru a-l aduce in Europa.

004-citroen-wild-rubis-shanghai

Noul model va fi bazat pe o versiune modificata a platformei DS5, un model care este deja produs la uzina Shenzhen din provincia Guangdong. Acesta va beneficia de motorul de 161bhp turbo de 1.6 litri cu patru cilindri si ar putea fi insotit de un motor turbodiesel de 1,8 litri.

Conceptul Wild Rubis, care a avut premiera la Shanghai Motor Show in luna aprilie, este propulsat de un motor 225bhp turbo pe benzina de 1.6 litri cuplat la un motor electric 69bhp. DS X7 este o parte din expansiunea Chinei in gama Citroen DS. Mai mult de 300.000 de modele DS au fost vandute in China. Un salon DS4 este in dezvoltare pentru regiune.

Citroen-DS-Wild-Rubis-Concept-2013-widescreen-04 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto