09.26.2021 21:35

Cine a fost masina lunii iulie in Romania?

Hyundai Veloster – „Masina lunii iulie în România”

Hyundai Veloster a câstigat titlul „Masina lunii iulie în România”, în cadrul concursului online organizat de grupul Radio România. Veloster a adjudecat titlul în cadrul disputatei categorii Premium, surclasând modele precum BMW Seria 5, Mercedes E Klasse sau Citroen DS5.

Titlul Masina Lunii se acorda în baza voturilor online obtinute de la ascultatorii retelei Radio România, pe pagina web www.masinalunii.ro. 5.041 de voturi au adus victoria coupe-ului Hyundai.

Veloster se diferentiaza de coupe-urile traditionale prin configuratia sa unica cu trei usi, care include o usa spate pe partea pasagerului, devenind astfel mai practic si mai usor de utilizat si asigurând un acces sigur si simplu la interiorul sau spatios. Mânerul exterior al portierei, aflat într-o pozitie mascata, asigura pastrarea designului atragator de coupe.

Echipat cu motorul eficient Hyundai GDI (benzina) de 1,6 litri si cu patru cilindri, modelul Veloster reprezinta un coupe fara compromisuri, oferind o senzatie sport placuta în combinatie cu un consum redus de combustibil si un nivel scazut de emisii CO2. Hyundai Veloster a obtinut calificativul maxim de 5 stele din partea organizatiei independente de masurare a nivelului de siguranta al vehiculelor, Euro NCAP.

Veloster beneficiaza de cea mai avantajoasa garantie oferita în industria auto, sub forma pachetului „5 Year Triple Care”, care include 5 ani de garantie fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice gratuite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto