09.18.2021 18:56

Cherokee SRT, Wrangler Moab și Compass Overland la Paris

Cea mai impresionantă dintre cele trei este fără îndoială ediția limitată Grand Cherokee SRT, disponibilă exclusiv în alb, cu elemente de exterior negre și cu jante din aliaj de 20-inch negre sau cromate.

La interior, inserțiile din fibră de carbon, volanul cu padele încălzit și îmbrăcat cu piele perforată și scaunele sport din piele Nappa sau piele de căprioară sunt picanteriile ce dau gust acestei ediții limitate. Sub capotă, vom găsi puternicul motor HEMI de 6,4 litri ce produce 468 de cai putere, trimite Grand Cherokee-ul de la 0 la 100 km/h în numai 5 secunde și promite o viteză maximă de 257 km/h.

A doua ediție specială ce va debuta anul acesta la Salonul Auto de la Paris este reprezentată de noul Wrangler Moab, care a căpătat un aspect mult mai agresiv mulțumită design-ului capotei, plafonului în culoarea caroseriei, geamurilor închise la culoare și a jantelor negre de 17-inch. Wrangler Moab se va vinde în Europa începând cu primul trimestru din 2013 (în două sau patru uși), venind echipat cu motorul de 2,8 litri turbo diesel sau cu un V6 de 3,6 litri pe benzină.

Citeşte articolul integral pe topgear.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto