10.20.2021 1:23

CFR Cluj – Astra Giurgiu: Goodyear, partener oficial al Cupei României Timisoreana

Producatorul de anvelope Goodyear face senzatie în turul semifinalelor Cupei României Timisoreana 2012-2013

Cu cele 3 frumoase hostesse si cele 3 T-Shirt Launchers, Goodyear, partener oficial al Cupei României Timisoreana, editia 2012-2013, intra pe stadion si ridica suporterii în picioare cu una din cele mai interesante activari de PR întâlnite pâna în acest moment pe stadioanele din România.

Goodyear Dunlop Tires România, subsidiara locala a producatorului de anvelope de top la nivel mondial, a ridicat în picioare publicul prezent ieri seara pe stadion la meciul CFR Cluj – Astra Giurgiu, primul din turul semifinalelor Cupei României Timisoreana, editia 2012-2013. Cele 3 hostess Goodyear au facut deliciul publicului aruncând în tribune fulare de suporter cu ajutorul a 3 lansatoare portabile de produse textile si confetii.

Marca de familie Goodyear, partenera a Cupei României, a oferit si de aceasta data suporterilor prezenti pe stadion un moment inedit de interactiune si divertisment, aceasta metoda de interactiune cu publicul fiind utilizata frecvent la meciurile de baseball în speta si în premiera acum în România.

Goodyear, prin noul sau slogan, „Made to feel good”, este acum din ce în ce mai aproape de publicul larg din România, iar parteneriatul cu FRF pentru sustinerea Cupei României ne-a dat din plin aceasta ocazie”, a declarat Ovidiu Balan, director general la Goodyear Dunlop Tires România. „La fiecare meci de pâna acum, Goodyear a fost prezent atât la intrare cât si în tribune, si alaturi de partenerii sai si de suporterii veniti la meciurile din Cupa, a demarat campanii de interes atât pentru cei mici cât si pentru cei mari, echipele noastre de PR si marketing demonstrând un înalt nivel de performanta si profesionalism”, a mai declarat acesta.

În cadrul Cupei României Timisoreana, editia 2012-2013, Goodyear a demarat de asemenea programul pilot „Goodyear pentru Siguranta Celor Mici”. În cadrul acestui program, toti copiii veniti la meci împreuna cu parintii lor au primit informatii si materiale destinate cresterii sigurantei lor în trafic. Cu ocazia meciului de ieri seara, desfasurat pe stadionul CFR Cluj,  „Dr. Constantin Radulescu”, copiii au primit si câtiva din celebrii Garfields Goodyear, recunoscuti din reclamele companiei.

Activarile Goodyear pentru Cupa României Timisoreana vor continua si mâine seara la Galati, la meciul Otelul Galati – Petrolul Ploiesti, precum si ulterior în meciurile din returul competitiei.

La finalul sezonului, Goodyear va oferi doua premii speciale pentru Golgeterul Cupei si pentru Antrenorul Celei Mai Bune Echipe.

Pentru mai multe informatii despre Goodyear, vizitati www.goodyear.ro.

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrica produsele în 52 de unitati de productie din 22 de tari peste tot în lume. Cele doua centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvolta produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performanta în aceasta industrie. Pentru mai multe informatii despre Goodyear si produsele sale, vizitati www.goodyear.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto