10.19.2021 12:00

Centura Floresti-Cluj ramane la stadiul de schita

Centura care ru urma sa lege Cluj-Napoca si Florestiul prin Valea Garbaului ramane, deocamdata, o schita pe hartie, desi autoritatile se lsudau nu demult cs lucrsrile la proiect vor incepe in acest an.

Situatia a fost recunoscuta chiar de primarul comunei, Horia Sulea, care a anuntat ca se va deplasa in Capitala pentru a obtine raspunsuri pe acest subiect:

”Drumul de Ocolire Sud, nu stiu daca vom reusi sa il finalizam pana la finele acestui an. Unii efectiv ne pun piedici in obtinerea avizelor. Intarzie nepermis, avizul negativ nu e motivat…Bataie de joc!

Am sa merg personal la Bucuresti sa vad ce e cu aceste nepermise amanari. Clar, nu am abandonat proiectul drumului prin spate pe la Polus”.

Totusi, edilul celei mai mari comune din Romania a precizat pentru citynews.ro ca va exista in mod sigur un drum alternativ in viitorul apropiat:

”Anunt ca oricum pe primavara anului viitor vom avea o ruta alternativa. Asfaltam Drumul de Ocolire Nord, cel spre Grigorescu. Acolo, acum e drum de exploatatie agricola realizat pe fonduri europene. In decembrie iese din perioada in care nu i se poate schimba destinatia. Turnam un strat de asfalt si lărgim cateva podete si avem o ruta alternativă”, a explicat Sulea.

Potrivit proiectului, drumul de legatura dintre Floresti si Cluj-Napoca  – Centura Sud – ar urma sa aiba o lungime de aproximativ 2,7 kilometri, dintre care 150 de metri vor fi pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca.

Floresti,Cluj-DSCF1964

Sursa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto