- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Cele mai recente rezultate Euro NCAP 2013 arata ca Skoda Octavia este cea mai sigura masina

Posted By Roxana Andreica On 7 martie 2013 @ 17:52 In Articole | No Comments

Euro NCAP [1] 2013 a facut publice primele rezultate obtinute la testele desfasurate pana acum si toate autoturismele testate au obtinut punctaje maxime, respectiv cinci stele. Din testele desfasurate reiese ca Skoda Octavia este cea mai sigura masina.

[2]

Astfel, la categoria Supermini, Renault ZOE a obtinut un scor de 89% la criteriul „Protectia pasagerilor adulti” si doar un scor de 66% la „Protectia pietonilor”. Nici copii nu sunt foarte feriti in Renault ZOE, fiind protejati in proportie de 80% in cazul unui accident. La criteriul „Utilitatea sistemelor de siguranta” autoturismul a obtinut cel mai mare scor de pana acum – 85%.

La categoria Small Family Car, Toyota Auris ofera siguranta pasagerilor adulti in proportie de 92% si pasagerilor copii de 84%. „Protectia¬† pietonilor” are un scor de doar 68%.

Skoda Octavia – Large Family Car, a obtinut un scor de 93% in ceea ce priveste protectia pasagerilor adulti si 86% – „Protectia pasagerilor copii”. La capitolul „Protectia pietonilor” Skoda Octavia a obtinut scorul de 82%, iar la „Utilitatea sistemelor de siguranta” – 66%

Toyota RAV4 – Small Off-Road, are cele mai mici scoruri: 89% – „Protectia pasagerilor adulti”, 82% – „Protectia pasagerilor copii”, 66% – „Protectia pietonilor” si 66% – „Utilitatea sistemelor de siguranta”

Cea mai sigura masina este Skoda Octavia, cel putin pana in 24 Aprilie cand vom primi noi rezultate. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/cele-mai-recente-rezultate-euro-ncap-2013-arata-ca-skoda-octavia-este-cea-mai-sigura-masina.html

URLs in this post:

[1] Euro NCAP: http://www.euroncap.com/results/2013.aspx

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/03/Rezultate-EuroNcap.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.