10.25.2021 10:53

Cel mai rapid MINI construit vreodata: John Cooper Works GP

Doua locuri, 160 kW/218 CP, frâne sport, jante de 17 toli, din aliaj, suspensie reglabila elemente aerodinamice suplimentare,  acceleratie de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde, viteza maxima 242 km/h, cel mai bun timp pe un tur al buclei Nordschleife de la Nürburgring: 8m 23s – acesta este cel mai rapid MINI construit vreodata.

Automobil de strada produs în editie limitata cu tehnologie dezvoltata în motorsport, MINI John Cooper Works GP este cel mai sportiv si cel mai rapid model de productie fabricat vreodata sub emblema acestei marci premium din Marea Britanie. Premiera mondiala va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Paris (va avea loc între 29 septembrie 2012 si 4 octombrie 2012), iar productia acestei editii limitata la doar 2.000 de unitati va demara spre finalul acestui an.

Motorul turbo cu patru cilindri, supus unor numeroase modificari si care acum dezvolta 160 kW/ 218 CP, suspensia reglabila, sistemul de frânare sport foarte performant, jantele din aliaj specifice modelului si pneurile sport asigura o manevrabilitate de exceptie si o bucurie remarcabila a condusului. Disponibile standard, pneurile sport cu tractiune ridicata ofera o aderenta incredibila în viraje, o reactie impecabila la frânare si performante impresionate. Si pentru a completa toate acestea, cu o masa proprie de 1.160 kg, MINI John Cooper Works GP este una dintre cele mai usoare masini sport din categoria ei.

Citeste tot articolul pe Money.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto