01.29.2022 2:34

Cel mai admirat furnizor din industria auto

Bosch a fost desemnat de catre revista americana Fortune cel mai admirat furnizor din industria auto la nivel mondial

Compania Bosch a fost desemnata si în anul 2013 drept „cel mai admirat” furnizor de componente auto de catre prestigioasa revista americana cu profil economic ’’Fortune’’.

Plasarea pe primul loc a concernului Bosch s-a bazat pe raspunsurile managerilor, directorilor si analistilor din 687 de companii, din 57 de domenii de activitate si 30 de tari. Bosch a fost votata pe locul întâi la toate cele noua criterii din aceasta categorie. Printre cele mai admirate calitati ale companiei se numara inovatia, managementul resurselor umane, calitatea proceselor de management, responsabilitatea sociala, investitiile pe termen lung, soliditatea financiara, calitatea produselor/serviciilor si competitivitatea la nivel global. În urma studiului realizat de revista „Fortune”, compania Bosch a fost desemnata atât în 2012, cât si în 2010 drept „cel mai admirat” furnizor de echipamente si piese auto la nivel mondial.

„Recunoasterea adusa de revista „Fortune” companiei noastre este o confirmare a realizarilor asociatilor nostri. Acestia sunt dedicati mentinerii unor relatii exceptional de bune cu clientii Bosch si dezvoltarii de produse si servicii noi si inovatoare, care îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor din întreaga lume”, a declarat Volkmar Denner, presedintele Consiliului de Administratie al Robert Bosch GmbH. „Suntem onorati sa fim inclusi în lista companiilor de succes.”

Pe lânga primirea acestei distinctii, Bosch s-a clasat pe locul cinci în topul celor mai admirate companii din Germania, indiferent de domeniul de activitate, si pe locul 15 în categoria companiilor din Europa.

Înca din 1997, topul „Cele mai admirate companii din lume” realizat de revista „Fortune” este unul dintre cele mai renumite clasamente referitoare la reputatia companiilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto