05.14.2021 17:20

Camere video sport, ceasuri inteligente si computere pentru biciclete

Mio Technology lanseaza în România 3 noi categorii de produse: camere video sport, ceasuri inteligente si computere pentru biciclete

Mio Technology, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente GPS la nivel mondial, lanseaza pe piata locala 3 noi categorii de produse: camere video sport, computere pentru biciclete si ceasuri inteligente destinate în special oamenilor activi, care practica diferite sporturi.

Noile categorii de produse vin ca o completare a celor deja existente si atrag o schimbare a raportului de forte între categoriile care genereaza cele mai mari venituri. Astfel, daca în prezent livrarea de dispozitive GPS destinate soferilor genereaza cele mai mari vânzari, pe viitor va creste semnificativ ponderea veniturilor din livrarile de camere video auto, camere sport, ceasuri inteligente sau computere pentru biciclete.

Noile categorii aduc înca 6 produse în portofoliul Mio, pe lânga cele 7 noi dispozitive GPS si 7 noi camere video lansate anul acesta, 2014 fiind unul dintre cei mai importanti ani în materie de noi lansari de produse pe piata din România.

Camere video sport

Inaugurarea noii categorii este facuta de modelul Mio MiVue M350, o camera video sport rezistenta la apa si care permite înregistrarea de clipuri video la o adâncime de pâna la 3 metri, pe o durata de o ora fara întrerupere si fara sa fie nevoie de protectie suplimentara.

Mio_MiVue_M350_lifestyle

Camera vine însotita de o gama larga de accesorii ce permite folosirea acesteia în orice situatie. Calitatea înregistrarilor este Full HD (1920 X 1080 pixeli). Mio MiVue M350 dispune de optica avansata – lentile de sticla F2.8, cu unghi de 170° si senzor CMOS de 5MP.

Magellan_Echo_lifestyle

Computere pentru biciclete

Noua categorie este formata din 3 modele: Mio Cyclo 100, Mio Cyclo 105 si Mio Cyclo 105 HC. Toate cele 3 dispozitive sunt proiectate pentru cei care doresc sa-ti monitorizeze performantele sportive si sanatatea. Au un design compact si dispun de o carcasa robusta si rezistenta la apa (IPX7) care permite utilizarea acestora în orice conditii meteorologice.

Noile computere pentru biciclete sunt dotate cu o baterie care ofera functionare îndelungata, de pâna la 18 ore, bicilistii putându-se bucura de parcurgerea unor distante mai lungi fara sa se preocupe de reîncarcarea dispozitivelor.

Mio Cyclo 105

Computerele înregistreaza timpul, viteza, distanta parcursa, caloriile consumate precum si traseele, cu ajutorul GPS-ului integrat. Toate aceste informatii pot fi ulterior analizate cu usurinta si împartasite cu prietenii prin intermediul aplicatiei Mio Share pentru PC. De asemenea, Mio Share este locul în care pot fi gasite cele mai recente informatii despre produse si actualizari de software.

Magellan_Echo

Ceasuri inteligente

Portofoliul Mio Technolgy contine acum si ceasul inteligent Magellan Echo, disponibil în disponibil în doua modele si 5 culori: roz, albastru, negru, portocaliu si gri. Acesta se adreseaza în special oamenilor activi care practica diferite sporturi. Modelul Echo se conecteaza cu o serie de smartphone-uri care ruleaza fie sisteme de operare iOS, fie Android.

Echo utilizeaza tehnologia Bluetooth® Smart pentru a se conecta cu smartphone-urile, aducând puterea acestora la încheietura mâinii. Ceasul inteligent permite afisarea informatiilor oferite de aplicatiile deja folosite de utilizatori pe telefon. În acest moment Echo este compatibil cu aplicatiile: Strava, MapMyRun, MapMyRide, MapMyHike, Golf Pad, Wahoo Fitness, iSmoothRun, RunKeeper si multe altele. În plus, ceasul foloseste o baterie normala (CR 2032) ce dureaza peste 8 luni de zile, utilizatorul nemaiavând astfel grija încarcarii continue a dispozitivului.

Mio Technology va continua sa aduca noi produse în portofoliu si anul viitor, ca parte a strategiei de crestere a vânzarilor. Cota de piata a Mio în România a urcat anul acesta la aproximativ 30%, iar vânzarile estimate pentru 2014 sunt de 1.500.000 Euro în România, în crestere cu aproximativ 5% comparativ cu cele înregistrate anul trecut.
Mio_MiVue_M350

Despre Mio Technology

Mio dezvolta si promoveaza produse ce le permit utilizatorilor sa beneficieze de cele mai noi dezvoltari tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondata în mai 2002 si desfasoara operatiuni pe pietele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia si Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajati în întreaga lume si îsi comercializeaza produsele în peste 38 de tari.

Produsele Mio sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializata în furnizarea de solutii IT, înfiintata la Cluj-Napoca în 1998. www.arobs.ro/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto