01.26.2022 14:03

Cadillac a revenit! Pasarea Phoenix in domeniul auto mai celebra decat oricand

Vesti bune a anuntat ieri presedintele de la General Motors, Bob Ferguson: Cadillac a revenit! De un surprinzator succes se bucura brandul de lux anul acesta, inregistrand vanzari cu 38% mai mari, fata de anii trecuti. ABC News clasifica acesta cel mai important salt din 1976.

Promovat recent pe coperta revistei brandurilor de lux Bergdorf Goodmanm, Cadillac a revenit astfel in atentia publicului.

Se pare ca General Motors a facut eforturi uriase pentru a readuce brandul de lux la faima de care se bucura in trecut. Kurt Mcneil, presedintele diviziei de vanzari a General Motors America declara optimist  vestile referitoare la inflorirea industriei auto si a General Motors pe acest segment. Cadillac se bucura momentan de un succes mai mare decat in ultimii 40 ani. Secretul sta in revenirea liniei de pick-up-uri si numarul mare de cereri pentru crossover-urile lor.

Dupa criza economica ce a afectat vanzarile in ultimii ani, domeniul imobiliar si auto se refac, inregistrand tranzactii comparabile cu anul 2008.

Ramona Țuțuianu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto