01.26.2022 14:21

Caddy 4MOTION furgon

Cu o capacitate de 3,2 metri cubi, Caddy 4MOTION în versiunea furgon ofera spatiu suficient pentru distributie rapida pe distante scurte si lungi.

 

Volkswagen prezinta Caddy 4MOTION furgon

Cu o capacitate de 3,2 metri cubi, Caddy 4MOTION în versiunea furgon ofera spatiu suficient pentru distributie rapida pe distante scurte si lungi.

Accesul la portbagaj este asigurat atât din spate, cât si de pe partea dreapta a autovehiculului.

Doua usi spate cu doua canaturi, cu dimensiuni diferite si împartire asimetrica permit o înaltime de încarcare de 1116 mm. În functie de optiune, usile pot fi comandate cu sau fara geam.

La cerere este disponibila si o versiune cu hayon. De asemenea, noul Caddy poate fi echipat cu o a doua usa culisanta. Se poate renunta însa si la usa culisanta din dreapta.
Latimea maxima de încarcare la interior este de 1558 mm, iar latimea dintre pasajele rotilor este de 1170 mm.

Platforma de încarcare cu o lungime de 1781 mm, cu o suprafata complet orizontala, ofera spatiul necesar pentru un europalet.

În functie de echipare, sarcina de încarcare a modelului Caddy 4MOTION versiunea furgon poate ajunge pâna la 720 kg.

Sarcina maxima de remorcare este de 1500 kg. Bineînteles ca modelul Caddy 4Motion poate fi comandat si în versiunea vitrata si Kombi, pana la 6 +1 capacitate transport persoane.
La bordul modelului Caddy, totul este la locul potrivit. Autovehiculele care, datorita regimului de utilizare, sunt conduse de mai multi soferi, necesita functii care sa permita operarea intuitiva.

Din acest motiv, scaunele fata si postul de lucru din spatele volanului (în echiparea de serie cu airbag, optional cu volan multifunctional) se remarca prin caracteristicile ergonomice echilibrate.

 În mod suplimentar, capacitatea de utilizare în regim cotidian este subliniata de numeroasele compartimente de depozitare.

Astfel, un torpedo deschis si doua compartimente mai mici la nivelul plansei de bord permit depozitarea obiectelor necesare în activitatea profesionala cotidiana.

Suporturile verticale pentru sticlele de bauturi (volum de pâna la 1,5 litri) pot fi depozitate în capitonajele usilor, fiind protejate împotriva rasturnarii.

Patru suporturi de pahare si diferite compartimente de depozitare sunt dispuse în jurul manetei pentru frâna de mâna, în consola mediana.

Un spatiu generos de depozitare la nivelul plafonului, deasupra parbrizului, permite stocarea dosarelor în format A4.
Comenzile pentru sistemul de încalzire, aerisire si climatizare sunt dispuse în centrul plansei de bord, fiind accesibile foarte usor pentru sofer si pasagerul din dreapta.

Deasupra celor trei butoane rotunde de reglare pentru sistemul de aerisire, lânga comenzile instalatiei de climatizare, sunt dispuse doua rotite pentru controlarea sistemului de încalzire a scaunelor, disponibil la cerere.

Spre deosebire de o instalatie obisnuita de climatizare, sistemul optional Climatronic realizeaza reglarea automata la valoarea selectata.
“Cea de-a treia generatie a modelului Caddy se bazeaza pe o poveste unica de succes de cinci ani. Numeroase premii confirma faptul ca este un model foarte cautat în special pe piata autovehiculelor utilitare.

În prezent, acest model cu versatilitate remarcabila este disponibil si în versiunea 4MOTION, indiferent daca este vorba despre versiunea Furgon, Kombi sau Life.

Un cuplu Haldex reglat electronic distribuie forta de propulsie dezvoltata de motorul TDI de 1,9 litri între axul fata si spate.” declara directorul de marca Volkswagen Autovehicule Comerciale, Eugen Grigoras.

sursa: Autoworld Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto