05.11.2021 6:30

C4 Cactus

Citroen C4 Cactus: o generatie noua, idei noi!

Citroen raspunde nevoilor zilelor noastre, oferind o veritabila alternativa berlinelor compacte:Citroen C4 Cactus. In segmentul C, extrem de concurential, Citroen C4 Cactus se distinge prin designul unic, imbinand stilul cu functionalitatea.

Citroen C4 Cactus creeaza premizele unei noi perspective auto: un plus de design, un plus confort si tehnologie utila – totul la un pret rezonabil!

Pentru a raspunde unei asemenea provocari, Citroen valorizeaza ceea ce conteaza cu adevarat pentru client, adoptand inovatii, tehnologii si principii solide in materie de design, confort, manevrabilitate si cheltuieli de intretinere.

Cactus

Airbump reprezinta o inovatie Citroen utila, estetica si personalizabila, ce ofera un plus de design prin aspectul sau grafic, dar care si protejeaza caroseria. Airbump este expresia pura a designului, imbinand aspectul cu functionalitatea. Prevazute pe laterale si la nivelul barelor de protectie, panourile Aurbump structureaza grafic stilul rafinat si fluid al Citroen C4 Cactus. Gama de 4 culori disponibile (Black, Grey, Dune si Chocolate) va ofera multiple posibilitati de personalizare prin asocierea cu cele 10 nuante de caroserie si 3 decoruri interioare (Ambiance Stone Grey, Pack Habana Inside si Pack Purple Inside). Invelisul fin din TPU (Poliuretan Termoplastic) protejeaza capsulele vidate pentru a amortize socurile. Protectiile Airbump nu necesita intretinere speciala, contribuind direct la reducerea costurilor de intretinere si reparatie.

C4-Cactus

citeste articolul integral pe auto.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto