10.19.2021 11:21

BMW Seria 4 M Performance

Constructorul bavarez anunta introducerea pachetului M Performance pentru cel mai nou coupe al gamei, BMW Seria 4.

Asa cum s-a intamplat si pana acum, pachetul M Performance propune un kit de caroserie agresiv dublat de un set de jante pe 20 de inci. In ceea ce priveste caroseria, spoilerul fata a primit insertii din fibra de carbon si fante de aerisire mai adanci si mai mari, pentru un aspect mai dinamic.

Fibra de carbon se continua si la nivelul pragurilor laterale si al spoilerului discret de pe portbagaj. Interiorul se face remarcat printr-un volan sport in trei spite si prin scaunele sport, insa mai multe optiuni de individualizare vor fi facute publice ulterior.

In ceea ce priveste motorizarile, pachetul M Performance va aduce o infuzie discreta de 16 CP si 40 Nm versiunii 420d, ceea ce va urca puterea la 195 CP si cuplul maxim la 419 Nm.

Nici versiunea 428i nu a fost neglijata, astfel ca pachetul M Performance ii ofera un bonus de 27 CP si 40 Nm care garanteaza clientilor o putere crescuta la 269 CP si un cuplu maxim cotat la 340 Nm.

De cea mai mare crestere de putere si cuplu se bucura versiunea 435i, care cu ajutorul unui supliment de 34 CP si 50 Nm atinge o putere de 336 CP si un cuplu maxim de 450 Nm.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto